Skip to main content
  • 13.04.2010.

Klaxons, Chromeo live i Zombie Disco Squad na Exitu

Britanski new rave, dance punk bend Klaxons, nastupit će na glavnoj pozornici Exit festivala.

Piše: 

Pridružit će se uzbudljivoj listi imena koju čine The Chemical Brothers, Faith No More, Placebo, Mika, Missy Elliott, Röyksopp, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Crystal Castles, Bad Brains, The Horrors i mnogi drugi. Nova imena svjetski poznate Dance Arene su Chromeo koji će svoj uzbudljivi nastup izvesti uživo kao i britanski DJ duo Zombie Disco Squad. Svoje nastupe na Dance Areni već su potvrdili David Guetta, Ricardo Villalobos, Josh Wink, Moderat live, Erol Alkan, Boys Noize, A-Trak, Laidback Luke i mnogi drugi.
 
Klaxons definitivno obećavaju jedan od uzbudljivih i divljih nastupa na Exitu. „New Musical Express“ miljenici, dobitnici prestižne „Mercury“ nagrade, majstori su da u svoj psihodelični svijet srdačno prime svakog tko je zainteresiran. Teško se uklapaju u žanrove pa ispred njihovog imena stoji new rave, dance punk, acid-rave, sci-fi punk-funk. Ovaj bend iz Londona priprema konačno drugi album, prema njihovim riječima, inspiriran šamanizmom i 2012. godinom. Zbog ovog i drugih ludih spojeva koje proizvode, o njima i njihovoj glazbi se mnogo priča, nagađaju se žanrovske odrednice i predviđa zvuk novog materijala, a velike su šanse da će publika upravo na Exitu čuti stvari s novog albuma.
 
Montrealski duo Chromeo konačno svoje neodoljive plesne ritmove donosi uživo na Exit. Zovu ga nasljednikom bendova kao što su Hall & Oates, Kool and the Gang i ostalih funk fenomena dvadesetog stoljeća, a funky zvukove prenosi u electro svijet budućnosti pomoći virtuoznosti koju P-Thugg pokazuje na analognom sintisajzeru. Njegov najnoviji hit "Night by Night" osvaja svijet, a publiku Exit festivala zavest će ljubavno-plesnim numerama s albuma „She's in Control“ i „Fancy Footwork“.
 
Zombie Disco Squad, dva DJ majstora iz Londona, na Exit donose izazovni duh svojih „Get Rude“ tuluma i zvuk house glazbe.
pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
pvd mobi
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.