Skip to main content
  • 22.06.2009.

Klubska Scena donosi nove mixeve i fotogalerije

Unatoč problemima koje još uvijek pronalazimo nakon napada virusa, Klubska Scena posljednja 3 tjedna polako se vraća u centar događanja. U ovom tjednu očekujte povratak podcasta Glazba bez granica s mixevima Mr. DJ Daria i Pacca te Nikole iz Trogira.

Piše: 

8 novih galerija su u pripremi i prate razdoblje od 15. svibnja do 20. lipnja. Bili smo na Danu Elektronike u Ljubljani, Fedde Le Grandu u Domu Sportova, Harteri u Rijeci te Roger Sanchezu u Ambasadi Gavioli. Na stranici ćete možda naići na problem s dijakritičkim znakovima, ali i taj dio se polako rješava. Webmasteri KS užurbano rade na novom dizajnu no pitanje je da li će on ugledati svjetlo sada ili poslije ljeta. Naš vodič kroz ljetno partijanje spreman je i očekujte ga danas tijekom dana.

Sve zainteresirane fotografe molimo da se što prije jave na [email protected] kako bi na vrijeme dogovorili ljetne angažmane po poznatim ljetnim destinacijama. Ljeto je taman započelo, želimo Vam svima puno sexa, plesa i zabave na vrućim party lokacijama i neka potraje šta duže to bolje..

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.