Skip to main content
  • The Revolution Continues
  • 21.09.2010.

Kraj sezone na Ibizi i za velikog Carl Coxa

Big Black Star privodi kraju ljetnu rezidenciju "The Revolution Continues" u Spaceu na Ibizi.

Piše: 

Naslovna foto

The Revolution Continues

Kao osoba od izuzetnog značaja u elektronskoj kulturi on uvijek podržava načelo slobodnog kretanja i izbora svih sudionika ovog pokreta, bilo da su DJ-i, plesači ili producenti.

Revolution Continues označava 9 godina uspješne klupske rezidencije Carl Coxa na Ibizi, u klubu Space. Završni party održava se večeras a najave su da bi trebao svim posjetiteljima ostati u dugom sjećanju.

Eksplozija energije koja će se dogoditi večeras zadržat će publiku na nogama sve dok se posljednja nota elektronske glazbe ne izvede do kraja.

Za ovaj party Cox je pripremio mnogo DJ gostiju poput Danny Tenaglie, Loco Dicea, Yousefa, te ekipe s njegove digitalne etikete Intec – Jim Rivers, Jon Rundell i Tom Pooks.

Kao što nam je i kazao u intervjuu : "Živim za svaku svirku. Želim dati djeličak svoje duše publici, želim ih povesti na putovanje kroz ples i veselje. To je najbolje što mogu dati iz sebe, to je dio moje duše".

Kako bi revolucija zaista bila ona prava Cox je za završnu večer odlučio sniziti cijene ulaznica, pa za party s ovakvim line-upom ulaz od 30 € je pravi poklon. Prema izvorima koje dobivamo s Ibize ovoj večeri u Spaceu svake godine raste popularnost.

Ljudi oduvijek vole Carl Coxa a njegova energija se prenosi s generacije na generaciju. Sigurno je da je Cox ove godine napravio ogroman pomak prema naprijed. Osim kvalitetnih DJ gostiju tu je nadasve i kvalitetna glazba što zajednički stvara sjajnu atmosferu. Mnogi su iznenađeni brojem posjetitelja koji su svakog utorka dolazili na ove partije a ta brojka narasla je znatno ovog ljeta.

Cox je probio sve granice u glazbenim stilovima ovoga ljeta, i clubberi su doživjeli neka nova iskustva. 12 tjedana revolucije donijelo je goste kao što su Pendulum, Dubfire, Josh Wink, Fedde le Grand, Green Velvet, Monika Kruse, John Digweed i Fatboy Slim. Tu su i 3 nova rezidenta, Nic Fanciulli, Umek i Yousef.

Svirati na večeri pod imenom "The Revolution Continues" znak je da ste u karijeri postigli ono nešto što publiku posebno dira. Monika Kruse na svoj je način opisala nastup u Spaceu: "Ne radi se samo o najboljem događaju na Ibizi. To je potvrda da Carl Cox na specijalan način tretira umjetnike, goste i svoju ekipu. Takvu energiju možete osjetiti na svakom događaju i ona je toliko jaka da se uvijek želite vratiti nazad".

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.