Skip to main content
  • 27.08.2024.

Krajem rujna, Future Scope otvara sezonu uz Umeka, Christiana Crakena i Mihaia Popoviciua

Future Scope svoju jesensku sezonu otvara na dva plesna podija uz čak tri headlinera.

Piše: 

Nakon bogate zimske, proljetne i ljetne sezone, Future Scope će u velikoj dvorani zagrebačkog Boogalooa ugostiti Umeka, Christiana Crakena, a u maloj Mihaia Popoviciua u subotu 28. rujna.

Umek iza sebe ima 30 godina iskustva na glazbenoj sceni, a posebno se može pohvaliti gigom na čuvenom Burning Manu. Tik nakon što završi turneju po SAD-u doći će u Boogaloo i još jednom pokazati svoju strast koju i dalje dijeli sa publikom.

Nakon partyja u Dubrovniku i Primoštenu, u Zagrebu se vraća i impresivni Christian Craken koji je već odavno osvojio hrvatsku, ali i širu publiku. Njegova vanserijska produkcija može se čuti u njegovim setovima, ali i na labelu PHOBIA koji je nastao za sve ljubitelje techna i minimala.

Kao finalna imena u veliku dvoranu stižu i rezidenti Shipe te DJ Jock koji će odsvirati solo setove i upotpuniti glazbeni opus headlinera.

Na drugi floor tiže jedan od najinovativnijih producenata istočne Europe, Mihai Popoviciu koji će ponovo prodrmati Boogaloo uz svoje hipnotičke selekcije. Uz njega, plesni podij će se prepustiti i ritmovima regionalnih snaga, Une Andree te Elene Mikac.

Uz ovako bogati line up, Future Scope zasigurno najavljuje sezonu koja će impresionirati sve poklonike elektroničke glazbe te poručuju “Zabilježite datum u svoj kalendar i ne propustite veliko otvaranje jesenske sezone koja će biti za pamćenje!

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope Season Opening w. UMEK, CHRISTIAN CRAKEN & MIHAI POPOVICIU [28.09.2024.]

umek desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.