Skip to main content
  • James Zabiela
  • 5.03.2010.

Kreće suradnja Ministry of Sounda i Cocoon-a

Subota, 10. travnja obilježit će početak suradnje dva vrlo cijenjena europska elektronska brenda.

Piše: 

Naslovna foto

James Zabiela

Naime, Cocoon Club iz Frankfurta i Ministry of Sound odlučili su pokrenuti zajedničke klupske večeri. Prva se upravo gore navednoga datuma odvija u frankfurtskom klubu. Ministry of Sound godišnje priredi preko 700 događaja u Londonu ali i diljem planete s naglaskom na kvalitetnu glazbu od deep housea pa sve do techna.

Headlineri ovog događaja su James Zabiela, Darren Emerson, Chris Lake i Ralph Lawson na glavnom flooru, dok će na drugom flooru nastupati ekipa iz Global Undergrounda, njihovi rezidenti Anil Chawla i Dale Anderson, zatim Cocoon-ov predstavnik Toni Rios, Markus Fix, te Issie Nixon s Global Radio Ibize.

James Zabiela trenutno je jedan od predvodnika progressive scene na planeti. Ne srami se puštati ponekad dublju ili tvrđu techno glazbu. Radi često kompilacije za Renaissance i popularan je svuda.

Njemu će se pridružiti Darren Emerson koji spada u sam vrh svjetske elektronske scene, te kao jedan od službenih Underworld DJ-a punio je arene i festivale godinama. Od 2000.g. krenuo je vlastitim putem a i dan danas surađuje s svjetskim veličinama poput Mark Knighta, Sashe, Fatboy Slima ili The Prodigya.

Chris Lake se posljednjih godina učvrstio na sceni kao nezaobilazni britanski producent tech-house i house glazbe. Njegovi setovi su deep house.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.