Skip to main content
  • 27.02.2019.

Kuc kuc! Tko je? Proljeće u Boogaloo klubu aka raspored

Odnesu li te stopala lagano u njihanju s lijevog na desno spram ulice grada Vukovara 69, tvoja party karta će pokazati da se upravo nalaziš pred klubom koji je obilježio noći generacija i generacija partijanera.

Piše: 


Nekada živ i nabujao pod imenom OTV, danas ga izgovaraš mekano napućenim usnama kao da se spremaš biti poljubljen ili poljubiti – Boogaloo (probaj izgovoriti – vidiš da je tako).

Boogaloo je mjesto za ples, druženja i kvalitetnu glazbu za one koji traže više od samo pokojeg šanka i nasumične playliste u mraku, mjesto na kojem živiš svoje vikend snove s ljudima koje voliš i gdje se kuju sjećanja pogonskog goriva žudnje za još kada na kalendare pokuca sljedeći vikend.

Pa kako će tijekom ožujka slojevi odjeće padati s tebe, na slobodu izlazi onaj zaigrani lascivni unutarnji plesač koji je predugo mokre kose i leđa iz klubova motao beskonačnim vestama, šalovima, kapama i kapuljačama da se obrani od ledenog jutarnjeg zraka. Svaki novi pjev ptica i svaki sramežljivi jaglac vidi te bliže prelomnoj točci na kojoj zimi plaziš jezik dok mentalno organizacijska mašinerija Boogalooa još jednom preuzima odgovornost za toplinu tvojih noći koje će uslijediti u progresijama pretproljetnih dana na zagrebačkim ulicama. P&P, također poznatiji onima u kuži i kao "Plan & Program" će svaki vikend plesačima ponuditi krišku domaćih i stranih uvoznih ritmova.

01.03. LEA DOBRIČIĆ
Pa tvoja Boogaloo plesna knjižica kaže da već prvi dan ožujka sačuvaš za Leu Dobričić. Ova Lea doista jest lavica pultova, a od 11 nadalje nastupa pod okriljem sjajno beskrajno plesnih evenata u ekstenziji legendarne Future Scope institucije. Feminina karizma beogradske techno div(lj)e, pobjednice Burn Residencyja ujedno je, u onoj sudbinskoj petlji koja voli puni krug, postala i rezidentica ibiškog Privilegea. Stiže uz elektrificirajuću mješavinu deep housea, tech housea, minimala i techna koje neosporno preciznom tehnikom za pultom postaju jedan entitet, opipljiv i živ, a ista energija prenosi se i u produkcije koje završavaju na golemim svjetskim labelima. Podršku dami kroz noć daju Shipe, Teo Zver i Matya.

15.03. TECH ROOM
Centralni petak ožujka, 15.3. na klackalici mjeseca uravnotežava te ponovo u savršenoj homeostazi novog Tech Rooma. Savršeno tvoji i savršeno uštimani u zvuk koji voliš za pultom kolo vode E-Base, Diogen i Gogy Hanzevacki.


16.03. JEFF MILLS

Nisi li još kupio karte za 16. ožujka, učini to odmah ovdje jer glavni floor na ovom Future Scope eventu vodi ni više ni manje no Jeff Mills u povratničkoj rundi u Boogaloou. Rijetko kada zaista možeš imati priliku biti u prostoriji s veteranom, pionirom i čovjekom koji je gledao rađanje onoga što voliš prije 30 godina u podrumima i klubovima Detroita, da bi postao jedan od najvećih eksperimentatora žanra koji premrežava elektroniku sa svim ostalim oblicima umjetnosti, bilo da postavlja izložbe, stvara filmske soundtracke ili se pak udružuje sa simfonijskim orkestrom za neke od najboljih stvari koje ćeš ikada čuti. Nisi li do sada čuo "The Bells" zaustavi sve što radiš i poslušaj.  Na glavnom flooru gospodinu Millsu će se pridružiti F.O.R.M. live i Shipe, drugi floor nose Felver, Herya i Life4Funk, a Boogaloo black u elegantnu nesuvišnu crninu motaju Krekman, Matya i Sonic Illuminati.

23.03. MATT SASSARI
Službeno s proljećem u oku, 23.3 Future Scope se teleskopira u budućnost uz Matta Sassarija. Uvoz iz zemlje kroasan , golemog čeličnog tornja, iz zemlje koja je dala ime poljupcu gdje istražuješ jezikom, Sassari je jedan od zapaženijih umjetnika francuskog glazbenog miljea s izdanjima koja suvereno sjede na labelima kao što su na Intec, Terminal M, Tronic, Relief, Sci + Tec… Ovaj vrhunski producent ujedno je i jedan od vlasnika Panterre Musique labela na koje predanim fanovima nudi techno koji ne vjeruje u granice, dok u pozadini iz lože velikih radu plIješću Carl Cox, Adam Beyer, Joseph Capriati, Chris Liebing i Nicole Moudaber. Na domaćem tlu na noć 23. s Mattom floorom ravnaju legenda koja jest Mr. DJ Dario, Matya i Mary.

30.03. ASTRALIS
Subota, 30. ožujka u Boogaloou donosi jeku koja originalni prasak vuče još u davnu davnu 1998. Vrijeme je za Astralis. Nije bitno koliko godina imaš i jesi li već plesao kada je Astralis započeo ili još jeo pijesak u parku, Astralis je bio i ostao jedan od centralnih programa domaće elektronike, spontan, iskren i čist s glazbom koja  se sluša onako kao je namijenjena, koja spaja i postavlja standarde lokalno, regionalno i globalno. Na ovom proljetnom Astralisu nosioci priče su domaći veliki i velike – gospođica Insolate, DJ Go CUT i institucija Damira Ludviga.

Sad imaš sav info, u điru si i totalno skroz na skroz majstor svoje nadolazeće kostotresne sudbine. Odaberi jedan, odaberi ih nekoliko ili sve… Ne možeš pogriješiti.

Vidimo se u Boogaloo style proljeću!

kruder web
dh limited
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.