Skip to main content
  • lau
  • 2.04.2023.

Laurent Garnier objavio novi album te istakao: -Ostat ću DJ do kraja života-

Laurent Garnier objavio je detalje o novom albumu kao i svoje planove da u kojima otkriva da će postepeno smanjivati broj nastupa

Piše: 

Naslovna foto

lau


Utjecajni francuski producent i DJ objavit će svoj prvi solo album u osam godina, '33 Tours Et Puis S’en Vont', putem svog COD3 QR labela. Uz house, techno i više od toga, album sadrži vokale pokojnog Alana Vege iz Suicidea, kao i isječak predavanja pokojnog filozofa i pisca Alana Wattsa.

Obilježavajući njegovo prvo izdanje nakon 'La Home Box' iz 2015., album će biti objavljen na CD-u, vinilu, kazetama i digitalno. Provjerite CD i digitalni popis pjesama u nastavku, a u tijeku su i prednarudžbe albuma.

Osim što je najavio album, Garnier je otkrio da će se povući s redovite turneje. U izjavi, 57-godišnjak je rekao: "Nisam nostalgična osoba, a opet, ne mogu ne povući usporedbe između ovog novog albuma i mog prvog albuma, 'Shot In The Dark', osim da ovaj put imam mnogo bolju predodžbu o smjeru u kojem idem.

Globalna me situacija natjerala da preispitam što je važno i pomogla mi da se suočim s nekim istinama: postati prašnjavi, stari džuboks nikada nije bila opcija, a pa kako se bliže moje “swinging” šezdesete, došlo je vrijeme da svoj život kao DJ-a na turneji promatram drugačije.'

"Ali to ne znači zauvijek napustiti DJ pult", nastavio je. "I tako, nakon sljedećih nekoliko mjeseci, za koje se nadam da će biti puni uzbuđenja oko izlaska ovog albuma, kraj 2024. označit će važnu prekretnicu u mojoj karijeri u kojoj me nećete vidjeti kako sviram isti vikend u tri različita grada."

"Iako bih uskoro mogao posljednji put posjećivati neke zemlje, gradove i festivale, želio bih razjasniti stvari: ostat ću DJ do kraja života, jer biti DJ je prije svega instikintivna potreba da dijelim glazbu koju volim, bez obzira na sve, na ovaj ili onaj način.”

Garnier koji je nedavno objavio i dokumentarac, o novom albumu oglasio se i putem Instagrama. Pročitajte u nastavku.

Tracklist

1. Tales from the real world feat. Alan Watts (Vocal Version)
2. Liebe grüße aus Cucuron
3. In your phase feat. 22Carbone
4. Reviens la nuit (Original Mix)
5. Saturn Drive Triplex feat. Alan Vega
6. Sado miso
7. Au clair de ta lune
8. Sake stars fever
9. Multiple tributes (to multiple people, for multiple reasons)
10. …et puis s'en va!

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.