Skip to main content
  • 23.07.2024.

Legendarni David Morales se vraća u Auroru i priprema tradicionalnu proslavu svog rođendana

Gostovanja američkog DJ-a u Primoštenu su zapisana u analima hrvatske elektroničke glazbe.

Piše: 

U četvrtak 8. kolovoza, David Morales se vraća na jednu od najljepših pozornica na Jadranu, na kultnu ljetnu terasu primoštenske Aurore kako bi priredio još jednu house večer za pamćenje.

David Morales je renomirani američki DJ, producent i višestruki dobitnik Grammyja. U svojoj bogatoj karijeri je producirao i remiksao preko 500 traka za brojne glazbene zvijezde. Tijekom godina radio je s U2-om, Michaelom Jacksonom, Madonnom, Whitney Houston i mnogim drugima. Njegova glazbena ostavština je nemjerljiva i zauvijek zapisana u povijesti elektroničke glazbe. Posebno mjesto ima u srcima hrvatskih partijanera koje je osvojio u svojim povijesnim nastupima na tlu “lijepe naše”. U recentno doba, od 2018. vodi DIRDIM Records s kojom slavi razne žanrove plesne glazbe.

Njegova gostovanja na prepunoj terasi Aurore redovito su trajala do rane zore, a ljubiteljima house glazbe su ostavili neizbrisiv trag. Ovom prilikom, u srcu ljetne sezone David Morales će na svom gostovanju u Primoštenu proslaviti i svoj rođendan!

Ulaznice su dostupne kroz sustav Adriaticket.

FB EVENT: David Morales u Aurori

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.