Skip to main content
  • 2.11.2009.

Lemon Bar uz In House Selection i Housefusion

Svakog prvog petka u mjesecu Lemon predstavlja emisiju In House Selection i DJ set od Frxa. Ovog petka, 6. studenoga bit će organizirana i nagradna igra u kojoj možete osvojiti 5 ulaznica za predstojeće gostovanje Hed Kandi Miami 14.11. Detalje nagradne igre potražite ovdje. Ove Subote 07.11.2009. u LEMON Club-u očekuje Vas posebno izdanje HOUSEFUSION-a. […]

Piše: 

Svakog prvog petka u mjesecu Lemon predstavlja emisiju In House Selection i DJ set od Frxa. Ovog petka, 6. studenoga bit će organizirana i nagradna igra u kojoj možete osvojiti 5 ulaznica za predstojeće gostovanje Hed Kandi Miami 14.11. Detalje nagradne igre potražite ovdje. Ove Subote 07.11.2009. u LEMON Club-u očekuje Vas posebno izdanje HOUSEFUSION-a. Naime, čim kucne 00:00 sati, Andrija, jedan od HF rezidenta slavi svoj rođendan. Kako bi slavlje bilo uveličano, ulaz je besplatan, i svi su dobrodošli na ples. Kao i uvijek, zaduženi za dostavu i otpakiravanje najbolje klubskih house ritmova, tu je neponovljiva house DJ trojka, Andrija, Tom Bug i Ant(onio).

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.