Skip to main content
  • 9.03.2010.

Lemon Funk i Housefusion u Lemonu

Lemon Funk je nova klubska večer koja vam nudi plesnu zabavu i novi pogled na izlaske! Svjesni smo da postoji veći krug ljudi, širih pogleda na glazbeni svijet, koji su željni kvalitetnog noćnog života, a njihove želje i očekivanja nažalost ostaju neispunjeni. Kako bismo smanjili broj nezadovoljnih glazbenom scenom i na obostrano zadovoljstvo popunili kockicu koja nedostaje – Lemon Funk je neophodna pojava! Spoj kvalitetne glazbe u novo opremljenom klubu, smještenom u samom centru Zagreba, idealno je rješenje.

Piše: 

DJ-i sa dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem ZG scene, za Lemon Funk orijentirati će se na ritmove prožete zvukovima breaks-a, broken beat-a, house-a i mnogih drugih uz dodatke jazz-a i funk-a. Ovisno o atmosferi i reakcijama publike, odabir glazbe će varirati i tako omogućiti posjetiteljima da sudjeluju u kreiranju vlastite zabave.
 
Lemon Funk DJ-i:
DJ Chatko (bassinvaders!/Beat Busters)
DJ M.I.L.E. (groodanje)

13.03. Housefusion w/ Blacksoul

Još jedno specijalno izdanje Housefusiona je ispred nas.
Ove Subote, 13.3.2010 po prvi put, ali odavno zasluženo u goste nam dolazi Blacksoul, hrvatski DJ i producent!

Blacksoul (aka Badass) započinje svoju profesionalnu DJ karijeru davne 1994. godine. U početku je to bila radijska emisija na lokalnom RMK101.4 FM koja se kasnije prebacuje na Radio Cibonu te Plavi Radio. Danas Blacksoula možete slušati na više od dvadesetak svjetskih radio stanica u emisiji pod nazivom „SMOKE IT DEEP“ te se njegova vlastita produkcija može redovito čuti i programu BBC Radio 1. Pored radija Blacksoul je gostovao u svim bitnim klubovima i barovima u hrvatskoj kao što su : Aquarius, The Best, Boogaloo/OTV, Kulušić, Masters, Škola, Lazareti, Hacienda, Aurora, Fun Academy, Veneranda, Tufna, Metropolis, Exit, Fly itd. te redovito nastupa u klubovima diljem svijeta (Slovenija, Srbija, Austrija, Njemačka, Nizozemska, Letonija, Amerika, Engleska, Mađarska, Nizozemska, Slovačka itd.)

Uz njega je i HF rezident DJ Ant

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.