Skip to main content
  • 24.04.2007.

Ljetna uvertira kroz šest petaka u Mostaru

Neobična i zanimljiva zabava koja će trajati točno šest petaka je definitivno naj događaj sljedećeg mjeseca u Mostaru . Grad na Neretvi će biti domaćin serijala partija pod nazivom “šest petaka” koji će se događati u diskoteci The Bridge već od ovog petka. Inače, The Bridge je najveća diskoteka u mostarskoj regiji s površine od oko 2800m2 i kapacitetom od 2500. 

Piše: 

Organizator serijala je agencija Club Vibes , a sam koncept je zamišljen kao šest zabava na šest različitih načina. Svaki od partija funkcionira zasebno, a zajedno daju jednu zaokruženu cijelinu. Svaka od večeri u kojima se zabave budu događale će imati svoju temu. Ambijent će biti preuređen a glazba prilagođena ambijentu. Glavnu ulogu igrat će upravo ambijent i glazbenici i zabavljači iz Londona, Španjolske, Francuske, Njemačke.

Neke od tema koje će karakterizirati “6 petaka” su kompletno preuređenje prostora u stilu Brazila, Kube itd. Prvi party se dogodio već prošlog petka bio je u znaku balona. Tijekom večeri na podij je ispušteno preko 3.000 balona. Inače, CV agencija nakon šest petaka okreće se ljetnoj šemi, a kako su nam rekli, dobre zabave neće nedostajati. Kao i prošle godine CV agencija je zadužena za dobar provod u “Buba Beach Baru” u Makarskoj. Više o ljetnom programu u ovom uskoro najboljem beach-party mjestu na Jadranu uskoro.

20.04. Groove People (London, UK) – Odrađeno
27.04. Dante (Push FM, London, UK)
04.05. Lady MnM (London, UK)
18.05. DJ Pedro (London, UK)
25.05. Jose Hita (London, UK)

Napisao: Viktor Marina

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.