Skip to main content
  • 3.07.2024.

Ljetni program zadarske Opere: David Penn, Mark Knight, Matt Sassari i mnogi drugi gosti!

Zadarski klub će tijekom cijelog ljeta na dva plesna podija ugostiti internacionalna imena i lokalne talente.

Piše: 

Ljeto nam hvata zamah, a samim time i uzavrela ljetna sezona u zadarskom klubu Opera koji je već nekoliko tjedana otvoren svakodnevno i pruža bogati program lokalnim gostima te brojnim turistima koji pristižu u Donatov grad.

Vrhunac sezone nam tek stiže, a samim time se i pojačava program u zadarskoj Operi u kojoj će tijekom ljetnih mjeseci za pulom se izmjenjivati miks internacionalnih zvijezda i lokalnih talenata.

Do sad je Opera već objavila dio internacionalnih zvijezda koja u Zadar stižu, a to su Alaia & Gallo, David Penn, Mark Knight, Matt Sassari, The Cube Guys i The Stickmen Project. Uz njih će za pultom svirati i neka dobro poznata domaća imena poput Koste Radmana, ali i lokalni talenti kao što su Adam P, Alvize, Cho, Double D, Jan Kulas, Lumix, Maky, Moxx i Percassi.

Prvo internacionalno gostovanje sezone je bilo proteklog tjedna s iskusnim talijanskim duo The Cube Guys. Program gostovanja se nastavlja već sutra s dolaskom prekaljenog španjolskog house velikana Davida Penna, iza kojeg već se u petak za pult penje dobro poznati hrvatski DJ Kosta Radman.

Već 10. srpnja iz Marseilla u Zadar stiže Matt Sassari poznat po svom jedinstvenom miksu techna i tech-housea, ali i po hitovima koje je skladao, kao što su “Give It To Me i Put A Record On”. 18. srpnja u Operu stiže iskusni talijanski DJ i producent rudeejay s bogatom karijerom od dva desetljeća u kojoj je radio s najvećim svjetskim imenima i sa svojom glazom prošao sve krajeve svijeta.

Live act senzacija iz Ujedinjenog Kraljevstva koja broji milijarde pregleda na društvenim mrežama – The Stickman Project u Zadar stiže 25. srpnja. Sredinom kolovoza, točnije 14. dana u mjesecu, iz Velike Britanije stiže još jedan gost. Riječ je o velikanu house glazbe i tvorcu Toolroom Recordsa – Mark Knightu! Krajem ljeta, 29. kolovoza u Operu još pristižu Alaia & Gallo, dinamični talijanski duo koji hara europskim klubovima još od njihovog singla “Beat of the Drum” koji ih je probio na scenu.

Sve dodatne informacije o ljetnom programu zadarske Opere možete pronaći na društvenim mrežama kluba, a na službenoj web stranici možete osigurati ulaznice za sve događaje kluba.

Program po datumima, zasad poznatih ljetnih gostovanja u zadarskoj Operi

4. srpnja – David Penn
5. srpnja – Kosta Radman
10. srpnja – Matt Sassari
18. srpnja – rudeejay
25. srpnja – The Stickman Project
14. kolovoza – Mark Knight
29. kolovoza – Alaia & Gallo

sonus 2
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.