Skip to main content
  • 5.09.2024.

Ljeto se bliži kraju, a temperature u metropoli ostaju užarene uz techno ritam u Boogaloou

Uz dobar vikend program se lakše prebrodi kraj ljeta i povratak s godišnjih odmora.

Piše: 

U subotu 7. rujna, zagrebačkim Boogaloom će pržiti techno ritmovi do jutarnjih sati koje će kurirati Fabian Freyer, Ska i Yvonne.

Fabian Freyer je DJ i producent koji je u glazbu uronio kao hip-hop producent, a zatim razvio svoj istančani stil i pogled na techno. Predstavnik je Technodrome etikete, a u Boogaloo stiže s nedavno završenog Sonus festivala.

Yvonne je DJ-ica i produentica koja je na sceni aktivna već nekoliko godina. Svoje ime je krenula graditi kroz groovy bas linije i mračne hard techno ritmove s kojima je osigurala svoje prve gaže po Zagrebu. Ska je rezidentica elektroTechnike koja je na scenu stupila prije nekoliko godina te je svoje prve taktove odsvirala u hosuse ritmu prije nego li je svoj opus proširila i u techno.

Ulaz je besplatan za cure do ponoći, dok regularna cijena iznosi 7€ do ponoći te 10€ nakon.

FB EVENT: Fabian Freyer, Ska, Yvonne [07.09.2024.]

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.