Skip to main content
  • 2.10.2024.

Lokalni lineup i intimna atmosfera su recept prvog Dobar House Limited plesnjaka

“Lokalni lineup i intimna atmosfera je nešto čemu se jako veselimo, a nadamo se i vi.” poručuju iz omiljenog zagrebačkog brenda ususret novog druženja uz probrane house ritmove.

Piše: 

Za nešto manje od dva tjedna, točnije u subotu 12. listopada, Dobar House preuzima Tala PLE(j)S (kompleks tvornice Katran) za svoje prvo izdanje Limited plesnjaka na kojem fokus stavljaju na lokalni lineup i intimnu atmosferu.

S obzirom na to da ovo već dugo želimo napraviti, a i naša mala anketa je pokazala da 96% vas također želi intimniji Dobar House, nije bilo potrebe za čekanjem – prvi Dobar House Limited stiže 12. listopada u Tala PLE(j)S.

Nakon nekoliko mjeseci, vraća se Egzotika DJs, dvojac poznat Dobar House publici kojeg čine Stefanic i Halaus, a dužnosti warmup DJ-a preuzima mladi producent s izdanjima na Dobar House Gruv etiketi – Lemo. Tu su i vaš domaćini Tom Bug te Elena Mikac.

Ulaznice su ograničene zbog kapaciteta prostora, a svoje mjesto možete osigurati kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Dobar House Limited Vol. 1

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.