Skip to main content
  • Pete Tong
  • 21.01.2010.

London Underground Report – treći dio

Agencije Pete Tonga i Timo Maasa bile su zainteresirane za intervju s Hrvatskom Televizijom pa smo imali razlog više za dolazak u Ministry dan poslije.

Piše: 

Naslovna foto

Pete Tong

Gareth Cooke kome je uloga koordiniranje eventima MoS-a, dočekao nas je pred klub te po sličnim manimirima sproveo kroz sve plesne podije i VIP gdje je kamera HTV-a snimila sve svoje zanimljive kadrove. Za razliku od petka kad je klub popunilo oko 2000 ljudi, subota se jako brzo napunila do posljednjeg mjesta i doslovce klub je bio pun prije 1h. Različite generacije clubbera, različitih boja, rasa i nacionalnosti pohrlili su poslušati tvorce elektronskog zvuka Pete Tonga i Timo Maasa.

{seyretpic id=449 align=center}
Gareth nam je minutu po minutu objašnjavao svaki detalj. Tako smo lijepo i ugodno iznenađeni ostali kad smo ugledali "Wonderland Dancers", četiri prelijepe plesačice koreografski sređene koje prate Pete Tonga na njegovim nastupima. Gareth se pohvalio kako je prije 18 godina u klubu napravio dijete jednoj od goa plesačica. Dok je HTV snimao njega i kadrove otvoren je BOX a Pete Tong je rasplamsao atmosferu hitovima od Axwella i drugih mainstream imena. Nažalost ni agencija nije pomogla da nam Pete nešto reče u kameru. Po objašnjenu MoS teama, on je već dovoljno star i ponekad nije mu po volji davati intervju pa smo ostali bez tog dijela, ali snimljeni su komentari Garetha, hrvatskih clubbera koje smo sreli u klubu, te Wonderland dancers, Pete Tong za vrijeme nastupa te luda zabava među publikom.

Potpuno oduševljeni ovom večeri klub smo napustili oko 3h, s razlogom jer ujutro u 8h čekao nas je put prema Splitu. London je grad u kojem trebate biti minimalno 7 dana da biste vidjeli sve. Uz klub o kojem sam pisao, svakako trebate posjetiti Matter, Movida, Fabric i Indigo koje su po preporuci mojih suputnika Marka i Zorana nezaobilazne destinacije. Nažalost legendarni The End se zatvorio.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.