Skip to main content
  • 19.10.2024.

Londonski Drumsheds je i ove godine najavio opasno dobru sezonu partyja s gotovo najjačim globalnim imenima

U petak, 7. prosinca je The Hydra u kolaboraciji s Bicepom osigurala popis imena koja će engleska publika zasigurno popratiti.

Piše: 

Naslovna foto

Drumsheds Facebook

Duo koji osvaja svijet sa svojim audio-vizualnim showom, Bicep, nastupit će kao headlineri same večeri.

Osim vanserijskih audiovizualnih nastupa, Bicep je krenuo i s novim projektom Dove, njihovim novim aliasom koji im omogućava da eksperimentiraju sa zvukom, no njihov alias često možemo zamijetiti i u posljednjim nastupima. Poznati su i po svom Chroma labelu, za koji su nedavno s Hammerom objavili traku “Steall”, nazvanu po slapovima koji su ih inspirirali tijekom planinarenja u Škotskoj.

Foto: Drumsheds Facebook

Uz Bicep će se na binu popesti i njemački duo koji žari i pali techno scenu, Fjaak te misteriozna Helena Hauff, čije se prisustvo ne može zamijetiti u medijima. Helena Hauff definicija je prave underground scene, a svemu tome može pridonijeti i njezino vješto baratanje vinilima za vrijeme nastupa. Popisu imena koja će se naći na line up-u pridružit će se i Pangaea sa svojim bassy technom te Saoirse, čiji glazbeni opus varira od tech-housea, junglea pa čak i jazza. Stiže i mistični DJ Stingray 313 koji se skriva iza svoje balaclave i hipnotizira publiku s futurističkim electrom. Za live audiovizualni dio, osim Bicepa, pobrinut će se i anoimni electro, dubstep i jungle DJ i producent, Client_03.

Ostala imena koja će pridonijeti line up-u su Anz, Batu, Call Super b2b Pariah, Cameo Blush, Denham Audio, Giulia Tess, Ice Morph, JD Reid, Kessler, LCY, Luxe, Machine Woman, SHEE, Space Afrika i Van Wilkin. Uz ovako jaka imena na samo jednom od mnogih najavljenih evenata, Drumsheds je još jednom potvrdio da je na samom vrhu glazbene scene te da ne planira stati samo na tome jer za dvije godine očekuje nas i otvorenje bratskog kluba, Printworksa.

sven desk
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.