Skip to main content
  • 26.03.2008.

LTJ Bukem & MC Conrad – Progression Sessions EXIT

LTJ Bukem i MC Conrad izabrali su Exit festival i vas, za prizor vrijedan DVD prvijenca i objavili posljednji u nizu čuvenih Progression Sessions izdanja snimljen na Exitu. Fanovi širom svijeta koji već nekoliko godina očekuju novo izdanje najpoznatijeg dnb dueta, 28. travnja će moći će doći do novog CD/DVD izdanja "Progression Sessions EXIT".

Piše: 

Ime Exit festivala na službenom izdanju dnb legende rezultat je najozbiljnijih priprema za snimanje jednog live nastupa na Exitu. Glas o jedinstvenom prizoru festivalskog jutra na Petrovaradinskoj tvrđavi i tisuća ljudi koji ni ne pomišljaju da se partiju približava kraj, mnogi izvođači i posjetitelji Exita prenijeli su širom svijeta. Krajem travnja, to će se moći i vidjeti na DVD izdanju live nastupa jedne od najvećih zvijezda Exit festivala.

Na 11. po redu "Progression Sessions EXIT" kompilaciji naći će se 13 remixa:

01 Calibre – Thoughtless
02 Calibre – Mindprint
03 Funky Technicians – Airtight (Furney Remix)
04 Redeyes – Soul Brother
05 Brother – Cold Aur
06 Utah Jazz – Money’s One Thing
07 Artificial Intelligence – Desperado
08 A-Sides – Dreamworld
09 DJ Furney – Pipez
10 Andy Skopes – Yesterdaze (Bukem VIP Mix)
11 Drumsound & Bassline Smith – Stay Loose (Tear Drop)
12 Human Factor – Sunny Side
13 Icicle – Reflections

LTJ Bukem featuring MC Conrad, “Bukem In Session – Live at Exit” CD/DVD pojavit će se kao najnovije izdanje Good Looking etikete, 28. travnja 2008.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.