Skip to main content
  • 15.12.2008.

Martin Solveig – ‘One 2.3 Four’

Treći single s njegovom albuma C’est la Vie je 'One 2.3 Four', koja je do sada najbolji elektronski uradak iz njegove radionice. Praktički ovo je suradnja s Chakib Chambiem, vođom disco-rock benda "In The Club" koji ima jedinstveni glas stoga ne sumnjamo da se rađa još jedan klupski hit. Osoba koja je imala iskustva u rock glazbi sada pjeva u pjesmi Martina Solveiga i ima tendenciju da zavlada plesnim podijima elektronskog zvuka.

Piše: 

E da, kad smo kod remixa, Solveig nije ništa prepustio slučaju.Felix Da Housecat, Mason i Popof su dobili tu priliku a kad to rade vodeći umjetnici u ovoj glazbi ne bi trebalo biti loše. U suradnji s njemačkim web portalom FOEM i francuskom tvrtkom Arturia, napravljen je javni natječaj u kojem četvrti remix ove pjesme raditi mogu raditi nepoznati producenti, fanovi i slično. Ovo je prilika da mnogi producenti dokažu svoje remix sposobnosti, kreirajući svoju viziju novog singlea. Pobjednici ovog natječaja mogu očekivati iznenađenja!

Što se tiče sudjelovanja u DJ Mag Top 100 natječaju Martin je vrlo ponosan na svoj "score", jer je ove godine skočio za 20 mjesta. Lani 72. ove godine 52. pozicija što je do sada najveći uspjeh u karijeri ovog glazbenika. Na dodjeli nagrada koju pak organizira francuska radio stanica NRJ, Martin je nominiran u 2 kategorije i to kao francuski DJ godine i za video spot godine.

           

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.