Skip to main content
  • Penudulum
  • 26.10.2010.

Masa:kru dovodi Penudulum u Rijeku

Sven Nalis, vođa dnb skupine Masa:kru objavio je da dovodi najpopularniji svjetski bend izlomljenog ritma u riječku Stereo dvoranu 12. studenoga.

Piše: 

Naslovna foto

Penudulum

Točnije jedan od članova benda će izvesti dj set uz pratnju MC Ada.

Pendulum osnivaju 2002. godine u Perthu, u Australiji tri glazbenika koja dijele slicnu viziju i glazbeni background – Rob Swire, Gareth McGrillen i Paul „Et Hornet“ Harding. Popularnost stjecu vec prvim hit singlom „Vault“ koji osvaja klubove i ljubitelje drum'n'bassa, a kojeg Knowledge Magazine proglasava najboljim singlom 2003.

Uspjeh Penduluma se nastavlja, potpisuju za Warner Bros./Ear Storm te izdaju hitove „Granite“ i „Propan Nightmares“ koji najavljuju njihov drugi album. „In Silico“, izdan 2008., zasjeda na 2. mjesto ljestvice albuma u Velikoj Britaniji i samo u prvom mjesecu prodaje doseze zlatnu nakladu. Pendulum potvrđuju svoju popularnost svirajuci na nizu festivala u Europi i Sjevernoj Americi, pred mnogobrojnom publikom koja je znala doseci cak 50.000 ljudi.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.