Skip to main content
  • Mauro Picotto
  • 14.01.2010.

Mauro Picotto u The Bestu uoči Valentinova

Decibel Media ponosno vam predstavlja novu sezonu United Electronic Sounda u preuređenom klubu The Best. Serijal vrhunskih gostovanja započinje 13.2. uz legendarnog Maura Picotta.

Piše: 

Naslovna foto

Mauro Picotto

Nakon punih devet godina svijetski poznati talijan vraća se zagrebačkoj publici u velikom stilu.Jedan od najuspiješnijih DJ-a i producenata proslavio se poznatim hitovima Iguana,Proximus,Comodo, svoju karijeru nastavio je u nešto lakšem tonu. Na samom događaju očekuje Vas vrhunski sound system, light & laser show, video  zidovi, UES special performance, atraktivne hostese i, naravno, uz sve to odlična zabava.  Dočekajmo kralja Meganitea u punom stilu. “New Time, New Place“.

Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima (Generalturist, Dallas, Dancing Bear, Integral) ili putem interneta na www.eventim.hr po cijeni od 80kn. Cijena na sam dan iznosit ce 100kn.

Ulaznice u pretprodaji također možete nabavit na slijedećim lokacijama:
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71,
„Danijela“ – Frizerski salon/okretište Savski Most,Savska 200 (Zagreb)

:: ORGANIZIRAN PRIJEVOZ IZ SPLITA, ŠIBENIKA, ZADRA I RIJEKE ::

Opis puta | Split Šibenik Zadar:

Autobus krece iz Splita u popodnevnim satima te prolazi kroz Šibenik i Zadar.
Predviđeni dolazak u Zagreb je oko 21:00h ispred kluba The Best. Tad vas prepuštamo nesvakidašnjoj zabavi do ranih jutarnjih sati. Povratak je predviđen odmah nakon zatvaranja kluba 06:00h (moze i po dogovoru), te dolazak u Zadar, Šibenik i Split oko podne.

► Cijena: 250kn
ukljucuje povratnu kartu za autobus, te ulaznicu za event

Opis puta | Rijeka:

Autobus krece iz Rijeke u 19.00h sati za Zagreb. Predviđeni dolazak u Zagreb je oko 21.30h ispred kluba The Best. Povratak je predviđen odmah nakon zatvaranja kluba oko 06:00h (moze i po dogovoru), te dolazak u Rijeku oko 9 sati.

► Cijena: 210kn
ukljucuje povratnu kartu za autobus, te ulaznicu za event

■ Rezervacije i placanja primaju se do 5.2.2010

PRIJAVE NA: [email protected]

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.