Skip to main content
  • 8.06.2009.

Maximal Festival 13. lipnja u Milanu

Talijanski Milano u subotu, 13. lipnja domaćin je velikom Maximal Festivalu na 6 plesnih podija. Sviraju uglavnom najbolji DJ-i techno scene a bit će i podosta live izvedbi. Ukupno je potvrđeno 46 performera što domaćih što inozemnih.

Piše: 

Ovaj događaj priređuje se u staroj napuštenoj tvornici a svaki DJ stage posebno je vizualno osmišljen od stran dizajnera Takayama Katachia iz Nizozemske koji svoje reference ima svuda po Europi kad su u pitanju festivali.

Istinski doživljaj detroit techna predstavljaju trojac Derrick May i Kevin Saunderson a Scan 7 će nastupiti uživo. Bullshit Records ima tamo stvoj stage kojeg čine Frank Kvitta, Space DJz, Paul Langley, Minupren i Boris S. Etiketa Knee Deep na svom flooru predstavlja Pet Duo, Miss Djax, DJ Bolda. Na flooru naprednog techna gostuju Len Faki, Monika Kruse, Valentino Kanzyani i Sasha Funke.

{seyretpic id=212 align=center}
Plesni podij radnog naziva 3D čeka nastupe Dave Clarkea, Oxie te Matthew Johnsona, a Stage Bass upotpunjavaju Renato Cohen, MIss Salacova i niz lokalnih talenata.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.