Skip to main content
  • 11.08.2008.

Media Mediterranea

Festival kreativnih medija, deseti po redu, održat će se ove godine u trajanju od 11. do 16. kolovoza u Puli. Kako će izgledati program kojim će proslaviti svoje prvo desetljeće, pročitajte u nastavku. U doba svog nastajanja, Media Mediterranea je, uz festival Monte Paradiso, bila jedini festival za mlade, koji je nastao u lokalnoj produkciji i u čijoj su realizaciji ujedinili svoje snage pulski aktivisti, volonteri i ljubitelji alternativnog umjetničkog izričaja.

Piše: 

Piše: www.net.hr

Ono što je specifično za festival Media Mediterranea je upravo spoj urbane kulture mladih, alternativne, i to prije svega, elektronske glazbe, novih tehnologija i njihove upotrebe u kreativne svrhe te program koji se ne svodi na puku zabavu već na interakciju s posjetiteljima kroz organizaciju tribina, javnih debata, besplatnih radionica, i na kraju, dostupnosti mladima koji su zapravo u samom fokusu i bez čijeg sudjelovanja Festival ne bi imao smisla.

Za posljednji dan festivala organizatori su pripremili veliki beach party na dva floora na kojima će nastupiti Kosmas Epsilon, Alen Sforzina, Amor, Marino, Shazalakazoo, DJ Swift , DJ Sven Nalis & VJ Lolek i King shango soundsystem.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.