skrillex

Meksički mini dokumentarac

Nedjelja, 26 Svibanj 2013

Dok se svijet u prosincu  spremao za nagovještenu majansku apokalipsu, Skrillex je bio na meksičkoj turneji s koje je ovih dana objavio i mini-dokumentarac.

 
U trajanju od nešto više od 14 minuta, dokumentarac prikazuje Sonnyja Moorea kako svira pred tisućama obožavatelja, opušta u svome privatnome avionu, jede quesadille, sreće se sa šamanom i niz drugih aktivnosti. Ovo nikako nije prvi dokumentarac te vrste jer njegov je YouTube kanal krcat mini-dokumentarcima s turneja po Južnoj Americi, Španjolskoj, Miamiju i drugim turnejskim odredištima.

.
U zadnje  se vrijeme Skrillex, osim što je nedavno pokupio Billboardovu nagradu za najbolji EDM album za Bangarang, udružio s Boys Noizem pod imenom Dog Blood.
"Možete čuti oba naša stila, ali naša namjera je da stvorimo nešto sasvim novo", rekao je Boys Noize netom nakon  njihovog prvog zajedničkog nastupa na Ultra Music Festivalu u Miamiju. Skrillex surađuje i s Diplom unutar projekta Jack U, te čiji je prvi nastup zakazan  za rujan u sklopu Mad Decent Block Party turneje.

 
 
  
Meksički mini dokumentarac