Skip to main content
  • 9.02.2011.

Miami Music Week u znaku Ultra Music Festivala

Miami Music Week održava se krajem ožujka a popularnost je stečena tijekom posljednjeg desetljeća.

Piše: 

Naslovna foto

Ultra Music Festival


Mnoge još uvijek buni činjenica da ovaj događaj praktički ujedinjuje sve etikete, promotore, klubove i organizatore koji dolaze u Miami promovirati svoje izvođače, singlove, remixe ili albume za predstojeće ljeto na europskom kontinentu. Mnogi su godinama ove beach, pool i noćne partije pripisivali organizatoru WMC-a, pa je Miami Music Week često bio u sjeni.

Premještanjem datuma WMC-a, posjetitelji su shvatili da je to konferencija na kojoj se samo priča o biznisu u glazbenoj industriji, odrađuju seminari, radionice, predavanja i druženje aktivnih sudionika scene.

Miami Music Week se održava od 22. do 27. ožujka, u raznim klubovima, hotelskim kompleksima te beach barovima. Najpoznatiji od njih svakako je Nikki Beach, Shelborne Hotel i Pacha.

Tjedan ludog partijanja završit će i urnebesnim trodnevnim Ultra Music Festivalom iz kojega su nam dojavili nove potvrđene izvođače: Duran Duran, Underworld, Moby, Kaskade, Erick Morillo, the Black Eyed Peas’ will.i.am., Sasha, Avicii, Fedde Le Grand, ATB, Laidback Luke, Loco Dice, The Glitch Mob, and Scream! & Benga.
{youtube}4mB8OBjU5mI{/youtube}

Crosstown Rebels pripremaju party za pamćenje
Prestižna londonska izdavačka kuća Damiana Lazarusa koja se specijalzirala za techno i house za 26. ožujka najavljuje ogroman party pod imenom "Crosstown Rebels' 2011 Get Lost" u klubu Electric Pickie a nastupe su potvrdili Damian Lazarus, Craig Richards, Jamie Jones, Soul Clap, Konrad Black, Mr.C, Solomun itd, dok su za live performans predviđeni Art Department, Deniz Kurtel, Maceo Plex i Subb-an.

-Art Department (live)
-Clive Henry
-Dan Ghenacia
-Damian Lazarus
-Deniz Kurtel (live)
-Craig Richards
-Droog
-Dyed Soundorom
-Guti & Dubshape
-Jamie Jones
-Jozif
-Konrad Black
-Lee Foss
-Maceo Plex (live)
-Matt Tolfrey
-Mr. C
-Richy Ahmed
-Robert James
-Russ Yallop
-Solomun
-Soul Clap
-Subb-an (live)

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.