Skip to main content
  • 23.09.2024.

Michael Bibi donirao preko 120 tisuća funti za borbu protiv raka!

“Kroz ples smo izravno pomogli drugima poput mene i pridonijeli spašavanju još života”, rekao je britanski DJ.

Piše: 

Michael Bibi donirao je preko 120 tisuća funti dobrotvornoj organizaciji za brigu o oboljelima od raka, pionriskim tretmanima i revolucionarnim istraživanjima, koje je prikupio na svom nedavno održanom festivalu One Life u londonskom Finsbury Parku.

Prošle godine, DJ i šef Solid Groovesa dijagnosticiran je s CNS limfomom, rijetkim oblikom raka mozga i kralježnice. Nakon šest mjeseci liječenja, krajem 2023. godine otkrio je da je u remisiji, nedugo nakon što se u rujnu vratio na Ibizu kako bi nastupio u DC-10, prvi put otkako mu je dijagnosticiran rak.

Bibi je svoj jednodnevni festival, One Life, održao u Finsbury Parku u Londonu ovog ljeta, kao dio svoje svjetske turneje One Life kojom slavi svoj status bez raka od prosinca 2023. Na festivalu je pred 45.000 oduševljenih obožavatelja pozvao svog oca Robina da svira gitaru. Sada je otkrio da je novac prikupljen na tom festivalu, ukupno 124.832 funte, donirao organizaciji Royal Marsden Cancer Charity, svjetskom lideru u brizi o oboljelima od raka, pionirskim tretmanima i revolucionarnim istraživanjima.

Danas sam posjetio Royal Marsden zbog svojih redovitih pregleda i predao osoblju novac koji smo prikupili na događaju One Life u Finsbury Parku. Svima koji su bili dio ovog događaja, hvala što ste ovo učinili mogućim. Kroz ples smo izravno pomogli drugima poput mene i pridonijeli spašavanju još života. Moje srce je puno, hvala vam.” poručio je Bibi na društvenim mrežama.

Osim što je donirao značajnu količinu novaca, na festivalu, Bibi je potaknuo prisutne da se pridruže registru za transplantaciju matičnih stanica, što je bio ključni dio njegovog liječenja CNS limfoma, u suradnji s britanskom dobrotvornom organizacijom Anthony Nolan. Također, u svibnju je pokrenuo i novu liniju odjeće kako bi prikupio još sredstva za istraživanje raka.

pvd desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.