Skip to main content
  • 4.12.2009.

Mjesto gdje glazba susreće zabavu – Sirup

>>4.12. DISCOTEQUE | TOBY TOBIAS [Rekids/UK], Schwabe [SER] & Pytzek. Ples se vraća opasnom u stilu, a veći stil od disca teško je zamisliv ! Uz navalu minimala koji je proširio svoje korijenje po klubovima tužno gledate svoje plesne cipele i čekate onaj jedan jedini tulum koji će preokrenuti stvari, otpuhati prašinu s disco vinila […]

Piše: 

>>4.12. DISCOTEQUE | TOBY TOBIAS [Rekids/UK], Schwabe [SER] & Pytzek. Ples se vraća opasnom u stilu, a veći stil od disca teško je zamisliv ! Uz navalu minimala koji je proširio svoje korijenje po klubovima tužno gledate svoje plesne cipele i čekate onaj jedan jedini tulum koji će preokrenuti stvari, otpuhati prašinu s disco vinila i zavrtjeti vam glavu?

05.12.DANIEL BELL [DBX/USA], VLADA JANJIC [SER] & SERGEJ – Detroit, Berlin, Tresor, Richie Hawtin ! Provjerite u Sirupu što ih povezuje !
Jest da među širim masama nije toliko poznat kao Richie Hawtin ili John Acquaviva, druga dva Kanađanina koje je ranih devedesetih sirenski zov Detroita uvukao u svijet techna… No neka ne bude zabune: Daniel Bell je živuća legenda. Štoviše, jedna od ključnih figura u povijesti razvoja techna!

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.