Baner

Moby odbio svirati Trumpu na inauguraciji

Utorak, 10 Siječanj 2017

Nedavno izabrani američki predsjednik Donald Trump slaže listu zvijezda koje će zasvirati na njegovoj inauguraciji 20. siječnja.


Za sada su sve veće zvijezde odbile svirati poput Celine Dion, Davida Fostera, Elton Johna i The Rolling Stonesa. I pionir plesne glazbe Moby je još jedan u nizu koji ga je odbio i dobro se nasmijao, te našalio na njegov račun uzvrativši sa "Hahahahaha". U izjavi za pojedine medije i na svom Instagramu kazao je kako bi mogao svirati ako bi Trump javno objavio svoje povrate poreza. Još u studenome Moby je komentirao predsjedničke izbore nazvavši Trumpa rasistom, socipatom i mrziteljem žena, dok je jasno stao na stranu Hillary.


Billboard je tako otišao korak dalje pa pitao Mobya da hipotetički složi inauguracijsku playlistu, a ovaj je u nju ubacio trake "American Idiot" Green Daya, The Clash-ov “I’m So Bored with the U.S.A.,” Kendrick Lamarov “Alright,” U2’s “Sunday Bloody Sunday, te svakako Public Enemy i Stockhause remix kako bi zabavio Republikance. Cijelu playlistu pogledajte ovdje.

Moby odbio svirati Trumpu na inauguraciji