Skip to main content
  • 11.10.2024.

Nakon ljetne pauze, Novi val elektroničkih aktera vraća se u radijski eter!

U radijski eter uskoro se vraća druga sezona emisije “Novi val”.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Miguel Alcântara

Nešto ranije ove godine ponovno smo pokrenuli projekt Novi val kako bismo nastavili s misijom promoviranja elektroničke glazbe i njenih aktera, ali s fokusom na besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene.

Tako smo tijekom proljetnih mjeseci imali prilike predstaviti mnoštvo novih aktera kroz priče, ali i kroz radijsku emisiju “Novi val” koja se svakog petka emitirala na dubrovačkom UNIDU radiju. Ardee, Fris, Kalje Vest, Refill, Roberto Brignani samo su dio novih aktera koje smo imali prilike ovog proljeća upoznati kroz naš serijal priča, ali i poslušati njihovu glazbu u radijskom eteru.

Pred kraj ljeta smo objavili novi poziv za projekt Novi val, koji je još jednom pobudio veliki interes među novim, nadolazećim i novonastalim akterima. Njih ćete imati prilike upoznati u mjesecima koji stižu, ali i ponovno slušati u drugoj sezoni radijske emisije “Novi val“.

Emisija će se emitirati petkom od 21 sat na frekvenciji 97,5 mHz dubrovačkog UNIDU radija, kao i na njegovom streamu. “Novi val” u radijskom eteru će uređivati i voditi naš urednik Toni Jurić.

Ako već nisi, prijavi se i postani dio Novog vala!

Pozivamo sve mlade, novonastale, neafirmirane i nadolazeće aktere sa scene, bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, grafiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama. Više informacija možete saznati na poveznici.

kruder web
kruder
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.