Skip to main content
  • 25.06.2024.

Nakon Paula Kalkbrennera, Future Scope i Balance dovode Ben Klocka u Cave Romane!

Na jedinstvenoj istarskoj lokaciji Cave Romane u Vinkuranu, Future Scope i istarski kolektiv Balance udružili su snage kako bi stvorili nezaboravno dvodnevno party iskustvo!

Piše: 

Dobre vijesti za ljubitelje techna stižu iz Future Scope kolektiva: najavljeni techno spektakl kojeg će 25. srpnja u vinkuranskom Cave Romane predvoditi Paul Kalkbrenner, nastavit će se već sljedeći dan u petak 26. srpnja s Ben Klockom, legendom berlinskog underground techna!

Cave Romane povijesni je naziv istarske kamenolome iz kojih je vađen materijal za rimsku arhitekturu poput amfiteatra i antičkog rimskog Slavoluka Sergijevaca u Puli. Ova povijesna lokacija koja datira iz rimskog doba, sada pruža jedinstven ambijent za glazbene evente, spajajući povijesnu kulturnu baštinu s modernim zvucima elektroničke glazbe.

Magična pozornica podno najstarijeg istarskog kamenoloma bit će domaćin još jednog nezaboravnog događaja već sljedeći dan, u petak 26. srpnja, kada će nastupiti Ben Klock, ikona berlinskog underground techna.

Klock je ključna figura u svijetu techno glazbe zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj rezidenciji u kultnom berlinskom klubu Berghain u kojem nastupa kao rezident DJ još od 2005. godine. Njegovi nadimci, od “princa” do “kralja techna“, odražavaju njegov utjecaj na underground glazbenu scenu i sposobnost da stvara dinamične, hipnotične, maratonske DJ setove. Kroz izdavačku karijeru, svjetske turneje i autentičan zvuk, Klock je postao ključna figura u razvoju i promociji techna kao žanra diljem svijeta.

Na ovom posebnom događaju, Klock će nastupiti uz podršku domaćih DJ-eva DJ Jocka, Lemona, Shipe i Paperclip Projecta, a Future Scope publici vraća se nakon uspješnog nastupa u zagrebačkom klubu Boogaloo u studenom prošle godine.

Ulaznice za Ben Klocka već su u prodaji po early bird cijeni od 30€ putem sustava Entrio. Također, u prodaji se nalazi i 3. val ulaznica za Paul Kalkbrennera po cijeni od 50€, a ako želite partijati dva dana, cijena early bird Two Day Party Pass ulaznice je 70€.

Future Scope i Balance pozivaju sve zaljubljenike u elektroničku glazbu da se pridruže ovoj izvanrednoj dvodnevnoj fešti koja spaja povijesni ambijent Cave Romane s pulsirajućim ritmovima velikana berlinskog techna. “Ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji obećava biti vrhunac ljetne party sezone u samom srcu Istre!” poručuju organizatori.

FB EVENT: BEN KLOCK – Cave Romane [26.07.2024.]

sonus 2
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
promo djs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.