Skip to main content
  • exit festival
  • 12.03.2010.

Natječaj za nastup na Exit Festivalu

Muzičari, izvođači, DJ-i i svi ostali, ako mislite da ono što radite zanima našu publiku, zasukavajte se jer je Play at Exit, natječaj za nastup na Exitu 2010, počeo prije par dana i trajat će do 15. svibnja.

Piše: 

Naslovna foto

Exit Festival

Kao i za sva prethodna izdanja Exit festivala, i ove godine otvaraju se vrata za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e kojima će natječaj biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primjete menadžeri, booking agenti i novinari iz cijelog svijeta. Ukoliko ste zainteresirani i ove godine možete konkurirati tako što ćete se registrirati na Exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije ujedno se i prijavljujete na natječaj za nastup na Exitu 2010, i dobijate svoj profil na Exitmusic.tv.

Ako već imate profile na Exitfest.org, dovoljno je da se ulogirate i na svojoj stranici kliknete na "Play at Exit 2010". Detaljna uputstva i propozicije natječaja možete pronaći na Exitmusic.tv. Rezultati će biti objavljeni 1. lipnja, a pobjednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

Prošle godine na natječaj Play at Exit prijavilo se više od 600 izvođača. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem natječaju nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion, Explosive, Suba, Elektrana…

Exitmusic.tv

Online izdavaštvo, ekskluzivni koncerti, blog, muzičke recenzije

Exit label je prva srpska online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom  kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Online izdavaštvo Exit festivala otvara mogućnost za predstavljanje muzičara publici širom svijeta putem Interneta, kao i pomoć u nastupima, medijskom predstavljanju i građenju imidža na svjetskom tržištu.

Postojeće znanje i iskustvo, infrastrukturu i promotivne kampanje Exit festivala, Exit label će iskoristiti za predstavljanje zanimljivih i talentiranih muzičara, a u narednih godinu dana, dva puta mjesečno, publika će moći očekivati nova imena na sajtu Exitmusic.tv.

Repetitor je do sada četvrto objavljeno ime Exit online etikete, pored Obojenog programa, E-play, i Marka Nastića, koje omogućava besplatno skidanje albuma, a čija su izdanja do sada skinuta preko 50 000 puta.

Exitmusic.tv pored online izdavaštva, publici će ponuditi ekskluzivne muzičke sadržaje. Tijekom ožujka, posetitelji će svakodnevno moći pogledati snimke koncerata sa svih bina Exit festivala, a među prvim najavljenim imenima su Korn, Mando Diao, Manic Street Preachers, Roots Manuva, Japanese Popstars, Carl Cox b2b Green Velvet i mnogi drugi.

Poseban sadržaj predstavljat će blogovi koji će pisati menadžeri festivalskih bina i koji će posetiteljima otkrivati najzanimljivije detalje kreiranja jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi.

Publici će biti predstavljene recenzije albuma, intervjui i zanimljive glazbene vijesti, kao i više od 1000 autora i pjesama za besplatan download.

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.