Skip to main content
  • 8.06.2009.

Natječaj za nastup na Refresh festivalu

Četiri DJ nastupa na ovogodišnjem Refresh festivalu bit će izabrana putem natječaja na festivalskom siteu Refreshfestival.com . Bit će to prilika da od 30. srpnja do 2. kolovoza najuspešniji kandidati nastupe sa festivalskim zvijezdama kao što su James Zabiela, Adam Beyer, Darren Emerson i Bob Sinclar.

Piše: 

Natječaj počinje 8. lipnja i traje do 1. srpnja a pravo učešća imaju svi. Kandidati se mogu prijaiti na službenoj stranici Refreshfestival.com gdje mogu preuzeti i popuniti upitnik za natječaj. Prethodno, kandidati trebaju postaviti svoj mix na site za razmjenu fileova na adresi Zshare.net prema preciznim uputstvima iz upitnika. Kada postave mix, kandidati trebaju iskopirati link za njegovo preuzimanje u za to predviđeno polje u upitniku i da tako popunjen upitnik pošalju na mail [email protected].

Žiri koji će imati priliku izabrati četiri nova imena u programu ovogodišnjeg festivala čine Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i DJ Fakir. Najuspešnije kandidate očekuje nastup sa jednom od festivalskih DJ zvijezda koje dolaze sa svjetske A liste.

{seyretpic id=165 align=center}
Počela prodaja ulaznica za Refresh 2009
Od 8. lipnja počela je prodaja četvorodnevnih ulaznica za ovogodišnji Refresh festival. Ulaznice se prodaju u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma i Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom sadu, ali i putem sajtova Gigstix.com i Refreshfestival.com.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.