Skip to main content
  • 8.02.2012.

No Way To Norway vraća DJ-a u središte pozornosti

Kompilacija No Way To Norway predstavlja pomak od tradicionalnog načina miksanja i objavljivanja miksanih albuma u prvom redu zato što nema standardnog popisa pjesama pa slušatelj može doživjeti miks kao cjelinu i usmjeriti pozornost više na glazbu, a manje na ime i priznatost tog imena.

Piše: 

Naslovna foto

Oslo Records


Bez predrasuda slušatelj ove švedske kompilacije koja sadrži 18 isključivo neobjavljenih pjesama underground techno i house poznatih i nepoznatih izvođača može svoju pažnju usmjeriti na umijeće miksanja. Umjesto uobičajenog popisa pjesama na ovoj kompilaciji abecednim redom su izlistani autori pa slušatelj ne može znati čiju ploču u određenom trenutku sluša, a na taj način je oslobođen mišljenja koje je unaprijed usađeno imidžem i glasom koji prati tog izvođača.
{youtube}iggq3dw1y4A{/youtube}

CD No Way To Norway za etiketu OsloRecords umiksao je njen vlasnik Federico Molinari koji se od samog početka trudi na etiketi izdavati dobru, svježu i posebnu glazbu bez zamaranja trendovima i glazbenim tržištem.

Na kompilaciji se nalazi ukupno 20 poznatih i cijenjenih umjetnika uglavnom postojećih favorita Oslo etikete, ali tu su i neka nova imena: Christian Burkhardt, Damian Schwartz, Einzelkind, Ernesto Ferreyra, Franco Cinelli, Guillaume & Coutu Dumonts Feat. Qzen, Ivel poreza, Johnny D, Juan Sorrentino, Skipson, Leonel Castillo, Maayan Nidam, Michael Melchner, Markus Fix, Noidoi, Reboot, Ray Okpara & Nekes i Sascha Dive. Poslušajte preview mix

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.