Skip to main content
  • Norman Doray
  • 1.03.2012.

Norman Doray u Shamballi

U zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa “FreSh”, nakon Fedde Le Granda, Gramophonedzie, Davida Moralesa, Funkermana, Viktorie Metzker, gostuje još jedno veliko svjetsko ime, globalno popularan francuski glazbeni producent i DJ – Norman Doray.

Naslovna foto

Norman Doray

Ovaj francuski house producent, osim po sjajnoj glazbenoj produkciji i velikim DJ nastupima na svim značajninjim fetivalima, poznat je i po suradnji s imenima kao što su David Guetta, Tony Braxton, Arno Cost, Avicii, Laidback Luke, Albinn Myers, David Tort i mnoga druga.

Njegov rad promicajele su najveće svjetske diskografske kuće poput Axwellove Axtone, Size Records Steve Angella, CR2, Stryctly Rhythm, Warner Music i legendarna američka Atlantic Records. Norman Doray je glazbenik koji je konstantno prisutan na Beatport-ovoj Top 10 ljestvici, a Beatport je službena download platforma koja predstavlja pojam u svjetskoj elektronskoj glazbi.

{soundcloud}https://soundcloud.com/norman-doray/norman-doray-essential-mix-23{/soundcloud}

3. ožujka očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klubsku glazbu i atmosferu. Uz fenomenalnog Norman Doraya, za Shamballinim DJ pultom nastupit će i Marc Bucca. Cijena ulaznice 40kn

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.