Skip to main content
  • 9.06.2008.

“Nouvelle destination hype par excellence la Croatie..”

"Nouvelle destination hype par excellence la Croatie..", uvodne su riječi francuskog lifestyle magazina Going Out čiji broj je krajem svibnja u svom izdanju na dvije stranice napravio kompletan i svjež report vezan za diskoteku Byblos iz Poreča. Kako i sami znamo Hrvatska je jedna od najpoželjnijih destinacija za francuske turiste u posljednje vrijeme pa i odatle interes francuskih medija da pišu o sceni i klubovima.

Piše: 

Njihovi miljenici David Guetta, Martin Solveig, David Vendetta, Paulette, David Morales, Axwell pa i mnogi drugi dobar su povod bili da jedan elitni lifestyle magazin kontaktira Management kluba Byblos i napravi opsežan report o klubu, rezidentima, te njihovim planovima za ovo ljeto i budućnost.

Armand Van HeldenByblos je pokrenuo lavinu interesa diljem Europe već u svojoj prvoj godini rada, stoga u ovom trenutku je top destinacija za Francuze, a Going Out je krenuo i u radijsku kampanju na Radiu FG reklamirajući svoj sadržaj na velika zvona pritom spominjući reporte iz Byblosa. Kada ovako jedna velika Francuska u kojoj samo Pariz ima klubova koliko cijela Hrvatska, piše o klubu Byblos, tada morate znati da je svaki komentar suvišan i da se ova diskoteka od svog otvaranja, lani u lipnju svela na jedan od onih klubova koje morate "obvezno posjetiti" jer nakon doživljaja i zabave moći ćete samo ustvrditi da se takvo nešto teško ili rijetko doživljava u Hrvatskoj. Standard koji su postavili vrlo je visokih kriterija i u tome su potpuno uspjeli – uslužnog osoblje, trenutno najkvalitetniji svjetlosnih efekti i zvučni sistem koji postoji u ovom dijelu Europe, ugodno i relaksirajuće sređeni VIP separei, 6-dnevni program uz gostovanja najboljih DJa samo su dio ponude i užitka koji ćete osjetiti u ovom klubu.

Sharam @ ByblosA da ovoj priči nije kraj dokazuje i novo-sređeni web www.byblos.hr nakon čijeg ćete posjeta, doživjeti multimedijalni preobražaj te osjetiti barem djelić sekunde "vibru" koju proizvodi plesni podij tog kluba tijekom ljeta. I ne biste bili jedini koji će nakon ove web prezentacije odmah u istom trenutku kupiti avionsku kartu i nazvati ekipu te otići ovog vikenda do Byblosa koji otvara svoju sezonu. U petak, 13. lipnja najavljuju spektakularan show i otvaranje uz slavni latino salsa funk mix Gipsy Kingsa te potporu Jean Baralesa, rezidenta francuskog Pink Paradisea a naposljetku će svirati i D and G . 14. lipnja na programu je najtraženiji svjetski celebrity DJ Cassidy iz New Yorka, osoba koja redovito svira na promocijama i rođendanskim partijima poznatih svjetskih brandova bilo da se radi o buticima mode, sportskim markama, automobilskim kompanijama, parfemima, pjevačima ili pjevačicama.

{snippet 2}

6-dnevni program koncipiran je na slijedeći način:
Ponedjeljkom – ladies music u disco hitove
Utorkom – rnb i hip hop
Srijedom – house DJ-i
Četvrtkom – poseban glazbeni program uz plesače i dekoracije
Petkom – house DJ-i
Subotom – rnb music meets rock n roll house music

Od elektroničkih gostovanja izdvajamo; Sharam feat. Deep Dish, David Morales, Sander Kleinenberg, Erick Morillo, Martin Solveig, Paulette, David Vendetta, Roger Sanchez, Armand Van Helden, David Guetta, Axwell.

Report iz Byblosa na francuskom jeziku u magazinu Going Out potražite ovdje.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.