Skip to main content
  • 7.09.2020.

Nova Hardcore traka regionalne suradnje Noizephaser & Downshifterz

Downshifterz dolazi iz malog grada po imenu Žepče (BiH). Svoju prvu ljubav prema glazbi otkrio je još od malih nogu gdje je kako kaže slušao razne žanrove glazbe.

Piše: 


Sa samo 14 godina po prvi put je počeo samostalno raditi produkciju i proučavati glazbeni svijet. U 2006. godini otkrio je za glazbene žanrove Hardstyle i Hardcore koji nisu kako kaže jako poznati iz mjesta od kuda dolazi i također ne može zamisliti ni dan bez toga.

Tijekom iste godine, započeo je sa javnim djelovanjem i predstavljanjem svoje glazbe, te unatoč tome što je scena po pitanju ovih žanrova jako slaba, apsolutno nikada nije odustajao.

U suradnji sa Noizephaser-om iz Požege napravio je hardcore traku pod imenom "Break The Core" koju su odlučili izdati diljem svijeta.

Nikola je producent Hardcore žanra iz Hrvatske (poznat i pod aliasom DJ Nikola za druge žanrove), ali od 2019. godine predstavlja i producira Hardcore pod novim imenom Noizephaser. Početkom 2019. je osnovao i Hard Dose Podcast, sa kolegom Antonio Šubert, a Hard Dose Records početkom 2020. Od 2009. drži i Croatian Hard News, gdje promovira i piše vijesti o Hard sceni iz svijeta i Hrvatske.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.