Skip to main content
  • 23.03.2010.

Nova klupska večer u Boogaloo klubu – Rave ‘n’ Roll

Rave 'n' Roll je novi program na kojem će gostovati najkvalitetniji artisti iz svijeta moderne elektronske glazbe. Zabavite se s nama uz vrhunsko ozvučenje, laser show, performere, atraktivne plesačice, hostese…

Piše: 

Za ovu prigodu, Udruga za promicanje urbane kulture ''Ritam'', 26.3.2010., predstavlja jednog od vodećih svjetskih techno DJ-a i producenata, Tobias Lüke aka O.B.I. u klubu Boogaloo!! Glavni gost je trenutno jedan od najpoželjnijih DJ-a na partyjima širom Europe. Uz njega, na glavnom flooru, nastupit će slovenski DJ Lexis, te jake domaće snage DJ Ogi iz Rijeke i DJ Zoky iz Zagreba. Na malom flooru očekuju vas domaće snage, Teo Harouda, Hadji, Matija Marinić te Simeon. Cijena ulaznice je 40 kn (5,50 EUR), ukoliko pošaljete SMS sadržaja RAVE i svoje ime na 66028 (npr RAVE Marko Markovic 3,66kn/sms), odnosno 60 kn (8,25 EUR) za sve ostale!
''Rave 'n' Roll on the dance floor!!''

Tobias Lüke aka O.B.I. je rođen u njemačkom gradu Greven. S 13 godina upoznaje elektronsku glazbu, a s 18 postaje DJ. Nakon nekoliko uspješnih nastupa 2002. počinje s organizacijom svojih evenata pod imenom TekkTribe koji prerastaju u booking agenciju i label. Osim toga, počeo je izdavati na drugim labelima kao što su Compressed, Nerven, Skull Tunes, System Calls, Abstract, Wired, Combat Skill, Schubfaktor, Artillery, Crowbar, Carnage, Lifeform, Working Vinyl, Synopsis, Friendly Fire.

DJ Ogi se u svijet elektronske glazbe uključio 1995. godine. Pokretač je techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje hrvatske scene elektronske glazbe. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe «Energetica team» iz Rijeke, koja je organizirala «Exoticu», jedan od najvećih hrvatskih open air festivala.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.