Skip to main content
  • 19.05.2008.

Nove pogodnosti na Vip INmusic festivalu

Još je manje od mjesec dana preostalo do najvećeg hrvatskog open -air festivala, prema Timesu, jednog od dvadeset najboljih europskih ljetnih festivala. Ovim putem vas želimo obavijestiti o dodatnim pogodnostima i sadržajima koje nudi Vip INmusic . Festival će se i ove godine održavati na ukupno četiri live pozornice – Vip Stage, Nokia Stage, Tuborg Green Stage i Radio 101 Stage.

Piše: 

Nakon što se u ponoć završi program na dvije najveće otvorene pozornice, svirka će se nastaviti u šatorima, na Radio 101 Stageu i Tuborg Green Stageu. Za cijelo vrijeme trajanja festivala posjetiteljima će na raspolaganju biti ugostiteljske usluge sa hranom i pićem.  Na festivalu ćemo predstaviti i razne dodatne sadržaje o kojima ćemo vas uskoro obavijestiti.

Besplatno kampiranje na Vip INmusicu

I ove godine Vip INmusic omogućuje besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži. Potrebno je samo unaprijed rezervirati mjesto i posjedovati dvodnevnu festivalsku ulaznicu. Broj mjesta za kampiranje je ograničen, stoga pozivamo sve kampere da rezerviraju svoje mjesto što prije! Kamperima će tijekom festivala cjelodnevno na raspolaganju biti usluge ugostitelja, a imaju i mogućnost unošenja hrane i pića na prostor festivala. Više o postupku rezervacije mjesta u kampu možete pronaći na službenoj stranici festivala: www.vipinmusicfestival.com.

Besplatni šatori za dvije osobe

Partner festivala Tuborg Green ove je godine omogućio kamperima posebnu pogodnost rezervacije šatora za dvije osobe, i to besplatno! Posjetitelji koji žele kampirati na prostoru festivala, a ne nose vlastiti šator, mogu besplatno rezervirati mjesto u kampu i šator za dvije osobe! Šator i mjesto u kampu može se rezervirati putem e-maila, a više o postupku rezervacije možete pronaći na stranici festivala: www.vipinmusicfestival.com. Broj šatora je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoj šator što prije!

I ove godine 40% popusta na povratne karte HŽ-a

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. odobrio je svim putnicima – posjetiteljima Vip INmusic festivala povlasticu u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu, putničkih, brzih i IC vlakova, za sve relacije prema Zagrebu, u unutarnjem prometu, za vrijeme trajanja festivala. Prilikom kupnje prijevoznih karata, a da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice putnici su dužni izjaviti da putuju na ovu manifestaciju. Prijevozna karta mora biti isključivo povratna i ovjerena žigom od strane organizatora Vip INmusic festivala. Ovjeravanje prijevoznih karata se vrši na ulaznoj blagajni festivala. U slučaju ne ovjeravanja prijevozne karte, u povratku se doplaćuje razlika cijene do punog iznosa. Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km. Popust na povratne karte vrijedi i za Sloveniju. Prijevozne karte mogu se kupiti u pretprodaji od 04. travnja 2008. na svim putničkim blagajnama i vrijedit će od 02. lipnja u 0.01 sat do 05. lipnja 2008. do 24.00 sata.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.