Skip to main content
  • Empire Of The Sun
  • 10.02.2010.

Nove produkcije od Empire Of The Sun u 2010.g.

Dvojac Luke Steele i Nick Littlemore kriju se iza projekta Empire of The Sun kojeg su osnovali 2006.g. u Australiji.

Piše: 

Naslovna foto

Empire Of The Sun

 

Svoj golemi uspjeh napravili su nakon prvog singlea "Walking on a Dream" koji je ubrzo osvojio top mjesta na chart ljestvicama. Njihov istoimeni debi album objavljen je u listopadu 2008.g. Za njega su dobili platinasti certifikat po broju prodanih primjeraka a hit "We are The People" pokazao je da Luke i Nick nisu slučajni prolaznici u ovom žanru. Golem uspjeh u Australiji doveo ih je na britanske top liste, čime uživaju veliku popularnost u Europi. Ubrzo su potpisali i ugovore s EMI-em i Virginom.

Mnogima jedan od boljih albuma u 2009.g. bio je "Walking on a Dream". Izgleda da se radi na novom albumu ili produkcijama ali trenutno u to je uključen samo Luke Steele, budući da još nema naznaka hoće li se u isti projekt uključiti i Nick Littlemore.

Sa starog albuma još stižu novi singlovi, a upravo je objavljena pjesma Without You. Planovi su da ovog ljeta dvojac dođe na turneju u Veliku Britaniju, a odatle, tko zna, možda nam se posreći pa ih ugledamo negdje i na Jadranu.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.