Skip to main content
  • alt
  • 28.02.2014.

Novi poduhvat Petea Tonga

Preseljenje u Los Angeles legendarnome DJ-u i radijskome voditelju Peteu Tongu itekako godi jer nedavno je u suradnji s Thumpom pokrenuo novu seriju razgovora s nekim od najvećih producentskih i DJ zvijezda današnjice.

 
S više od 30 godina DJ karijere, Pete Tong i dalje vodi kultnu emisiju na BBC Radiju 1, a odnedavno u Los Angelesu u Sound Nightclubu ima vlastitu večer na kojoj ugošćuje techno i house elitu.  U seriji pak je razgovora dosad Tong ugostio imena kao što su Lee Foss, Moby i  Benoit & Sergio s time da su potonji u središtu prve epizode.{youtube}VDXmBhHVOz8{/youtube}
 
Benoit & Sergio dvojac je iz Washingtona koji su najprije producirali nakon posla, ali nakon uspjeha prvog EP-ja u 2009. godini, "What I've Lost", napustili su svoje poslove i posve se posvetili  glazbi. Bila je to ispravna odluka jer dvojac je otada nanizao izdanja na labelima kao što su  Visionquest, Culprit, Ghostly ili DFA s time da im je najnoviji EP onaj "Adjustments" iz 2013. godine.
{youtube}zYoCUSRZFrw{/youtube}
pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.