Skip to main content
  • 31.07.2010.

Novi Zarkoffov EP besplatno za Vas

Novi Zarkoffov EP, izdan u lipnju za njemački label Unhoerbar/Solar One Music, u sklopu Collector Series, a pod nazivom Red Edition 3, pojavio se na tržištu s greškom.

Piše: 

I na cd-ima i na digitalnom izdanju objavljeni su nemasterirani miksevi. S obzirom na to da je materijal rađen u tri različita studija, jedan track je miksao Petar Dundov, četiri tracka Zarkoff, a zadnji track je remixirao Michel Morin aka Sneak Thief, miksevi su dosta različiti po glasnoći i karakteru. Iz Unhoerbara je stiglo objašnjenje da je netko jednostavno zamijenio datoteke, no ipak ostaje nejasno kako je moguće da nije bilo nikakve kontrole prije nego što je EP pušten u prodaju.

Kako izdavač nije pristao na ponovno izdavanje materijala, Zarkoff je odlučio dati masterirane trackove na besplatan download, a izdanje će se navodno povući iz prodaje, kroz mjesec-dva. Tako dugačak rok za povlačenje izdanja izdavač objašnjava poslovnom politikom distributera Clonea. Od strane izdavača nema nikakve javne izjave o ovome, samo privatna isprika autoru, koja ljudima koji su ovo manjkavo izdanje kupili ne znači baš ništa.

EP se za sada može besplatno skinuti na slijedećim lokacijama:
https://soundcloud.com/zarkoff
https://www.sendspace.com/file/ndq2og

A uskoro će ga na svom serveru hostati i Adriatiko Records, gdje je Zarkoff više puta objavljivao.

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.