Skip to main content
  • calvin harris
  • 18.01.2010.

Novo čudo iz Škotske – Calvin Harris

Calvin Harris je novo ime na britanskoj dance sceni. 25-godišnji Škot već je osvojio srca publike s pjesmom "I Am Not Alone" koja je prodana u više od miljun primjeraka prošloga ljeta.

Piše: 

Naslovna foto

Calvin Harris

Remixirali su je Deadmau5, Herve AK i Tiesto. Novi electro-pop single je "Flashback" izdan 2. studenoga za Columbia Records uz remixe Goldiea, Eric Prydza i Davida Guette.

{youtube}saw1w-8ODKM{/youtube}
Ovaj virtuoz može nastupati live s bendom ili kao DJ vrteći svoj set. Za Novu godinu slušalo ga je 15,000 posjetitelja u londonskoj O2 Areni. Njegov album "Ready for The Weekend" postao je popularan diljem zemlje jer osim 2 gore spomenuta singlea tu je još niz uradaka koji plijene pozornost (Dance Wiv Me, Ready for The Weeekend). Njegov uspjeh prate i nastupi pa je tako svirao na velikim događajima od kojih izdvajamo samo neke – V, T-In The Park, Glastonbury, T4 on the Beach, Creamfields.

Zasigurno će u narednom vremenu svaka zemlja ili plesni podij poželjeti ugostiti ovog autora koji ima izvrsnih uradaka ali i remixa.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.