Skip to main content
  • 14.12.2021.

Novogodišnji party u Boogaloo uz Jay Lumena

Bliži se dugoočekivani Novogodišnji party u Boogaloo s kojim ćemo zakoračiti u pozitivniju i ispunjeniju 2022. godinu!

Piše: 

 
Novogodišnji party ovoga će puta svoj početak označiti već u 17 sati u velikoj dvorani, a od 20 sati upogonit će se i mala dvorana hrama sreće.


 
Velika dvorana zaorit će uz dugogodišnje ime na sceni Matyu koji je na sceni još od 90-ih te je redovni rezident Future Scopea. Nakon njega, DJ pult će se natopiti beatovima Shipe koje stoji iza organizacije Future Scopea i koji je dijelio pult s nizom velikih imena poput Amelie Lens, Jeffa Millsa, Charlotte De Witte i Borisa Brejche…
 
Highlight večeri na velikom flooru razvit će mađarski producent i DJ – Jay Lumen. Iako je odrastao uz klasičnu glazbu, njegovo srce pripalo je elektroničkoj i danas slovi kao jedno od najvećih svjetskih imena. Tijekom svih godina otkako se bavi glazbom, kreirao je svoj prepoznatljivi zvuk i s njime osvojio velike izdavačka kuće poput OFF Recordingsa te Drumcodea. S razlogom je očarao scenu sa svojom produkcijom jer njegove trake često pronađu svoje visoko mjesto na ljestvicama. Nedavno je objavio svoj EP „Returning“, a s najavom njega, započinje i nova turneja.
 

 
Šlag na torti nakon cijele večeri je Gumja koji će Boogaloo sa svojim beskompromisnim setom vratiti klub na tvorničke postave i okončati novogodišnju noć.
 
Mali floor krasit će DJ koji stoji iza Tech Rooma, E-Base, uz kojeg će prostor ugrijati i PEZNT, DJ i producent koji neumorno osvaja glazbene ljestvice sa svojom produkcijom i zna kako zasladiti set sa slasnim grooveom. Večer će se intenzivirati uz after party na kojemu će nas budnima držati standardna postava Future Scope, a ona se sastoji od Senne i Sina, Mr. DJ Daria, Seraphima Codexa te Lemona i Shipea koji će ponovo zajedno zasukati rukave za b2b set.
 

 
Cijena ulaznica u pretprodaji 150 kuna preko Entrio sustava
 
Kao i za svaki party do sada, potrebne su Covid potvrde, a u slučaju da nemate potvrdu, bit će osigurano testiranje na ulazu od 17 do 20 h po cijeni od 50 kuna.
 
VELIKA DVORANA
● JAY LUMEN
● GUMJA
● SHIPE
● MATYA
 
MALA DVORANA
● PEZNT
● E-BASE
 
AFTER
● MR. DJ DARIO
● SERAPHIM CODEX
● LEMON b2b SHIPE
● SENNO
● SIN

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.