Skip to main content
  • 20.12.2006.

Novogodišnji party u Supetru na Braču

Split Personalities se pridružio modernom trendu organiziranja i promoviranja Novogodišnjih partija pa će se tako drugi party iz njihove radionice održati u novo-otvorenom clubu Mystiq (Supetar, otok Brač). Novogodišnja fešta nosi naziv „Battle Of The Sexes“ što znači da će se u muški i ženski DJi.

Piše: 

Od djevojaka dolazi Trick-C iz Slovenije a muški sastav čine Epicentrov dvojac Citizen Simm i Lukas. Za kraj pripremljen je i gost iznenađenja, Lushi iz Splita. Sve to počinje u 22h i traje do ranih jutarnjih sati nove nam 2007.g. uz popularnu cijenu ulaznica 70 kn u pretprodaji ili 100 kn na dan događaja.

Ne zaboravite na Split Personalities Launch Party, ovog petka, 22. prosinca u splitskom Lemon Baru. Svira Gadjo inače autor hit singlea „So Many Times“. Ulaznica je 70 kn.

Epicentar.org poziva sve bivše, sadašnje i nove kupce na korištenje nove usluge "used vinyl marketplace" s čime svi DJ-evi mogu poslati svoje liste rabljenih vinyla za prodaju. Također na gore navedenoj adresi sada ćete pronaći online-shop gdje se između ostaloga nude dobra i jeftina dj oprema raznih proizvođača, te najpovoljnije cijene Pioneer dj opreme itd, sve uz isporuku do 48 sati.

fscope umek
Vezani članci
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.