Skip to main content
  • 21.05.2008.

Novosti s Exit Festivala

DJ iz prvih redova njemačkog i europskog electro-housea, Tom Novy , još jedno je veliko ime Dance Arene 08. Poznate house melodije koje ovog DJa godinama drže u samom vrhu slušat ćemo u subotu, 12. srpnja. Natječaj za nastup na Exitu 08 je završen, a prijavilo se ukupno 660 bendova, disk džokeja, muzičara. Po preslušavanju svih pristiglih prijava, selektorski žiri Exit festivala će sastaviti spisak izvođača koji će nastupiti na EXIT festivalu 2008, a svi učesnici natječaja će biti obavešteni o tome da li su izabrani ili ne do 1. lipnja 2008. godine.

Piše: 

Iako se natječaj za nastup na Exitu 08 završio, pozivamo vas da nastavite da kreirate svoje profile na Exit Music portalu, da postavljate na njega fotografije banda, biografiju, najave nastupa i svoje audio i video snimke. Exit Music nije samo način da natječaja za nastup na Exitu, već i vaš put ka većem broju ljudi koji još nisu imali priliku da vas čuju.

Izvođača koji žele da nastupe na Exitu uvek je više od broja koji predviđa četvorodnevni line-up, a između dva festivala prođe dosta vremena bez mnogo vijesti o aktivnostima brojnih izvođača i DJa koji se prijave na naš natječaj. Exit Music portal postat će mjesto na kojem će tokom čitave godine oni moći se oglašavati, postavljaju vijesti o svojim nastupima, informiraju se i informiraju druge o aktivnostima koje imaju tijekom čitave godine.

umek desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.