Skip to main content
  • 22.01.2010.

Novosti s T-Mobile INmusic Festivala

Službena pjesma T-Mobile INmusic festivala bit će izabrana također glasovanjem publike, a svoje pjesme na natječaj mogu prijaviti svi zainteresirani autori koji ispune uvjete za sudjelovanje.

Piše: 

Tri najbolja prijedloga, izabrana od strane festivalske komisije, bit će objavljena na službenoj web stranici festivala. Prijave na dva natječaja T-Mobile INmusic festivala – za nastup bendova te za službenu pjesmu festivala – otvorene su na službenoj web stranici festivala do 30. siječnja, nakon čega će publika svojim glasovima odlučiti koji će izvođači nastupiti na glavnom T-Mobile stageu te izabrati himnu ovogodišnjeg T-Mobile INmusica.

Na natječaj za nastup bendova mogu se prijaviti svi zainteresirani bendovi, a za svog favorita publika će moći glasovati putem službene web stranice festivala u ukupno tri kruga. Dva izvođača koja osvoje najviše glasova publike u posljednjem krugu osigurat će svoj nastup na glavnoj pozornici T-Mobile INmusic festivala 2010. Lista dosad prijavljenih izvođača, s linkovima na kojima se mogu poslušati njihove pjesme i pogledati video uradci objavljena je na službenoj web stranici: https://www.t-mobileinmusicfestival.com/info/natjecaj-za-bendove

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.