Skip to main content
  • 26.07.2024.

Obavijest sudionicima Giveawaya. Ne upisujte svoje podatke i brojeve kartica na neprovjerene stranice izvan našeg weba!

Posljednjih dana netko je s ciljem prevare aktivirao “fake” profil sa našim imenom i logom na Facebooku

Piše: 

Naslovna foto

NACHTSCHADUW

Točnije u Giveawayu za Davida Moralesa u Aurori obaviješteno je više od 100 fanova da su dobitnici ulaznica za taj party. Fake profil poziva fanove da klikom na vanjsku poveznicu ostave svoje osobne podatke, broj kartice i ccv kod. Važno je znati da nikako ne klikate na slijedeću na vanjsku poveznicu “https://sites.google.com/view/klubska-scenas/halaman-muka” jer odlazite na stranicu na kojoj trebate ostaviti svoje podatke, a s koje vam se pokušavaju otuđiti osobni podaci i ukrasti novac.

Fake profil i vanjska poveznica nemaju nikakve veze sa portalom Klubska Scena. Profil je u međuvremenu baniran s naše strane, te je prijavljen Facebooku

U slučaju da igrate Giveaway na nekom od naših profila Klubska Scena nikada od Vas neće zatražiti da na vanjskoj poveznici ostavite svoje osobne i bankovne podatke koji mogu biti pritom izloženi napadu kriminalaca.

U Giveawayu Klubska Scena odabire dobitnike, te će isti biti kontaktirani u inbox od strane našeg službenog profila. Pripazite da svoje podatke dijelite samo sa našim službenim profilima ili web stranicom. Od Vas će se samo zatražiti ime, prezime i eventualno e-mail adresa radi slanja ulaznice.

Službeni profili Klubske Scene su:

Web: https://www.klubskascena.hr

Facebook, Instagram, TikTok, X (twitter), Youtube: @klubskascena

Posljednjih godina sve je više pokušaja prevare fanova sa različitih lažnih profila koji se predstavljaju kao službeni. Njihov jedini cilj je privući i obmanuti sudionike Giveawaya da izađu izvan okvira našeg weba ili društvenih mreža i da podijele svoje osobne podatke.

Zahvaljujemo svima koji su nam se obratili i obavijestili nas o predmetnom problemu. Ukoliko i sami sumnjate u vjerodostojnost poruka i poveznica koje dolaze od različitih profila a predstavljaju se kao Klubska Scena slobodno nam se obratite i provjerite informacije.

fscope umek
Vezani članci
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.