Skip to main content
  • Paul Van Dyk
  • 3.10.2009.

Odabrali smo najbolje ljetne lokacije i DJ goste

Ljeto 2009. na HR sceni donijelo je mnogo uzbuđenja i super zanimljivih gostovanja. Klubovi i sponzori su našli zajednički interes te nam na obalu dopremili stotine zanimljivih stranih DJa i producenata a s njima stotine tisuća party-goera ili turista.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Van Dyk

 

HR klupska scena je ove godine kao nikada do sada popraćena s mnogim člancima od uglednih magazina elektronske glazbe, čime zaključujemo, stavljeni smo na kartu poželjnih party destinacija. Kada je globalna ekonomska kriza uzela svoj danak, skupe party destinacije popute Ibize izgubile su poveći broj posjetitelja a Hrvatska kao mala zemlja za veliki odmor s prihvatljivim cijenama dobija svu tu publiku. Danas smo svjedoci toga da strani ulagači žele ovdje otvarati klubove i organizirati klupske večeri, a ugledne izdavačke kuće raditi svoje label partije.

{seyretpic id=37 align=center}
Hrvatska party scena se putem PR-a, u kratko vrijeme pojavila na naslovnicama svih važnijih magazina i šta je najvažnije imamo odličan feedback od gostiju koji su posjetili uzbudljive lokacije bilo na Zrću, u Poreču, Rovinju, Zadru, Pirovcu, Vodicama, Primoštenu, Makarskoj ili Dubrovniku

{seyretpic id=31 align=center}
Klubska scena je sezonu provela jako zaposleno ali naša ekipa nikada nije zaboravila popratiti gore navedene gradove i party lokacije te smo na adekvatan način pokušali ocijeniti kvalitetu clubbinga na pojedinim lokacijama. Zato smo za ovo ljeto odlučili napisati manji report kojeg upravo čitate, te po našem viđenju napraviti TOP listu NAJ party destinacija kao i DJ gostovanja.

TOP 5 klubova ili lokacija

1. PAPAYA, ZRĆE
2. BYBLOS, POREČ
3. PORAT, PIROVAC
4. HACIENDA, VODICE
5. BELVEDERE, DUBROVNIK

TOP 5 DJ gostovanja

1. DAVID GUETTA, BYBLOS
2. SWEDISH HOUSE MAFIA, ERIC PRYDZ, PAPAYA
3. RICHIE HAWTIN, PORAT
4. CARL COX, MONVI
5. ARMIN VAN BUUREN, PAPAYA

TOP 5 festivala

1. TUBORG GREEN FEST, PAPAYA
2. HACIENDA MUSIC FESTIVAL
3. MTV CLUBBING ZONE, PAPAYA
4. DAY & NIGHT FEST, PAPAYA
5. THE GARDEN I SVI POPRATNI FESTIVALI, ZADAR

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.