Skip to main content
  • 20.08.2008.

Osvježenje na valovima Klubske Scene

Iako još uvijek na odmoru, redakcija KS se odlučila malo pozabaviti web sadržajem, kako naši najvjerniji čitatelji ne bi ostali uskraćeni za zanimljivosti. Stoga za ovaj 20. kolovoz donosimo 3. izdanje projekta Glazba bez granica kojeg predvodi Marko Nastić, a pridružuju mu se Gadjo, Tom De Neef i Danny G. Uz to poradili smo i na već ustaljenoj rubrici Multimedija/live dj mixes gdje su svoje radove objavili Roko, Zmayo iz Pistolero Breaksa, te Haris iz Laus Recordsa.

Piše: 

 

U ovom tjednu donosimo čak 11 novih galerija; pa pogledajte kako se partijalo u Haciendi, Aurori, na Zrču, u Rovinju i Poreču. Naš odmor traje još 10-tak dana, ali ni to nas neće omesti da već sada započnemo s pripremama za novu party sezonu te Vas iz dana u dan izvještavamo sa novim svježim dnevnim informacijama o sceni, izdanjima kao i novim fotogalerijama te mixevima u seriji Glazba bez granica.

Midnight House nastavlja svoj show na valovima Radio Dalmacije, nedjeljom u 22h. Svi DJ-i, producenti, klubovi, promotori, organizatori, koji bi htjeli gostovati ili promovirati sebe u eteru, neka se jave na ovaj mail.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.