Skip to main content
  • 20.03.2009.

Otvoren natječaj za nastup na Exitu

Natječaj za nastup na ovogodišnjem Exit festivalu otvoren je od 16. ožujka do 18. svibnja ove godine. Svi zainteresirani izvođači ove godine mogu sudjelovati tako što će se registrirati na www.exitmusic.tv (prošlogodišnja adresa music.myexit.org). Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki izvođač dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Aplikacija za prijavljivanje na natječaj napravljena je tako da popunjavanjem polja u aplikaciji (koja uključuju i upload od jedne do najviše tri autorske pjesme) bend automatski dobija svoju stranicu, odnosno profil na webu.

Piše: 

Piše: www.happynovisad.rs

Detaljnija uputstva i pravila mogu se pronaći u samoj aplikaciji. Svi koji su i prošle godine učestvovali mogu se natjecaati i za nastup na desetom Exitu. Dovoljno je da se izvođači logiraju i na svojoj već postojećoj stranici potvrde učešće klikom na „Apply“. Moguće je konkurirati i sa prošlogodišnjim pjesmama koje su već na postojećem profilu izvođača, ali izvođači mogu i ponovo urediti svoju stranicu te postaviti nove pjesme. Maksimalna veličina audio filea je 9Mb.

Prošlogodišnji pobjednici nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na Elektrani, Explosive i World Music bini. Ovogodišnja novost je da će se pobjednici naći na Exit Music Live kompilaciji koja će se promovirati i uz pristanak bendova postaviti na web za besplatno preuzimanje. To je ujedno poziv izvođačima da svoje radove, bez obzira na rezultate natječaja, na svojim stranicama postave sa opcijom "free download", i da zajedno sa Exitom promoviraju ovakav vid distribucije muzike što izvođačima otvara nove puteve promocije.

{seyretpic id=64 align=center}

Za sva dodatna pitanja u vezi sa natječajem, izvođači mogu pisati na [email protected].

Od vodećih izvođača na ovogodišnjem festivalu, svoje nastupe potvrdili su Arctic Monkeys, Moby, Andy C, Fabio & Grooverider, ali brojni drugi hedlajneri desetog Exita koji će uskoro biti i službeno najavljeni. Deseti po redu, ovogodišnji Exit festival bit će održan od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.