Skip to main content
  • 9.09.2011.

Panoramsko oko London Eye priprema prvi nebeski spektakl

Red Bull Music Akademija započela je veliku svjetsku turneju "Revolution in Sound" koja će obići 10 metropola. Nebeski spektakl spremaju u Londonu a veliki završni party u Madridu.

Piše: 

Naslovna foto

London Eye


U novu avanturu krenulo se prošlog vikenda gostovanjem u Cape Town-u, a slijede i ostali gradovi Detroit, Berlin, Pariz, Toronto, Melbourne, New York, Rim, Sao Paolo i London. Berlin je upravo od 7. do 9. rujna domaćin RBMA koji se na turneji nisu okrenuli samo partijanju već i ostalim popratnim aktivnostima poput radionica, umjetničkih instalacija ili studijskih lekcija. Kulminacija ove turneje dogodit će se velikim nebeskim partijem u Londonu.

Red Bull Music Academy World Tour: Amplifying local scenes beyond the beat from Red Bull Music Academy on Vimeo.

Spektakularno panoramsko "londonsko oko" London Eye u Westminsteru ugostit će RBMA 13. listopada tako što će na velikom svjetlećem kolu u svakoj kapsuli svirati po jedan glazbeni talent, bend ili live act. Ukupno 30 kapsula čini londonsko oko, što znači da će toga dana biti održano 30 mini nebeskih partija.


Idejom su oduševljeni mnogi ali ipak samo vrsna imena imat će prilike okusiti svirku na nebu. Svoje umijeće tako će pokazati Skream i Benga, Goldie sa svojom ekipom Metalheadz, Roller Express aka Toddla T & Redlight, David Rodigan i Channel One Sound System, Fabriclive, Deviation feat Benji B. Bok Bok nastupaju sa L-Vis 1990 s tim da će ostala imena biti objavljena naknadno.
{youtube}71c9qqon8rc{/youtube}

kruder web
dh limited
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
dh limited
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.